Kizlar bana bir akil verin lütfen!

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
104
Merhaba hanimlar..!

Ben daha evlenmedim ama tasinacagimiz ev belli ve kendimizin..!

Mutfakta kapi yok malesef...sadece bir kemer mevcut..! Bende evin icindeki yemek kokusundan igrenen biriyim...!

Kemeri kirdirmadan nasil bir cözüm bulabilirim? Sürgülü veya katlamali bir kapi olurmu mutfagin ic tarafina`? Kalin bir kumas perde düsündüm ama cok hos ve pratik olacaginada pek inanmiyorum..! Neticede olusan yemek kokusunu pek önlemeyecektir..!

Mutlaka bir cözüm yolu bulmaliyim...hic bir alternatif olmazsa eger, mecburiyetten dolayi kemeri kirdirip bir kapi taktiracagim..! Olusacak toz, toprak beni geri tutuyor sadece..! kafamçokkarıştı

Yardimmmmmmm edin bacilarrrrr...:lepi:

Cnm ev kendinizinmiş ve henüz yerleşmemişsiniz bile.
Bana kalırsa kırdır, evin içine yerleştikten sonra istesen de yaptırmak zor gelir ve pişman olursun bu sefer ne diye taşınmadan yaptırmadım diye...
Sürgülü veya katlamalı kapının kullanışlılığını bilemiyorum şimdi ne desem yanlış olur, ama dediğim gibi içine sinsin yani kokulardan iğrenen biriymişsin üstelik.
Güle güle oturursun inşallah...

cnm bence ıkı secenek var ya kapı yapmayıp hanı amerıcan mutfaklarda olurya boyle buyuk aspıratör ondan alırsan hıc koku yapmıyor ama buyuk olandan genelde ankastre mutfaklarda olur ama her mutfaga uyuyor .kapınada kapı boncugu takarsın cok guzel olur.ama yok olmaz dersen surgulu kapı pek kullanıslı degıl bence en ıyısı normal kapı yaptırabılırsın..bu arada evın hayırlı olsun cnm...

Ilginiz ve fikirleriniz icin tesekkür ederim kizlar...! a.s.

Eve yerlesmedik daha ama mobilyalar alindi...kemeri kirdirmak isime gelmiyor daha yani..! Mutfagin kendisi kurulu..daha önce kiraci vardi ve evin kendi mutfagi oldugu icin, simdilik mutfagi yenilemeyi düsünmüyoruz..! Evin tadilati yapildi gecen yil...kayinbabam kendi basina kemer yaptirmis iste..kötükedihüso

Nisanlim´da cözüm bulamazsak eger, kirdiririz artik diyo..! Evlendikten sonra bi ustaya filan danisirim...en mantiklisi ne olur diye..! Hadi HAYIRLISI!

a.s.

X