istemiyorsanız evde aile arasında söz gibi bir şey yapın içinizde kalacaksa ama büyük nişan yapabilirsiniz. buarada illa oynamalı olmasına gerekte yok nişanın
istemiyorsanız evde aile arasında söz gibi bir şey yapın içinizde kalacaksa ama büyük nişan yapabilirsiniz. buarada illa oynamalı olmasına gerekte yok nişanın
ben de sözden sonra çok kararsızlık yaşadım benm sözüm baya güzel oldu çnkü ev nişanı gibiydi ama içimde kalmasın dedim yaıyorum . bence iççinde kalmasın snnde. çok tatlı heyecanlar
ben de sözden sonra çok kararsızlık yaşadım benm sözüm baya güzel oldu çnkü ev nişanı gibiydi ama içimde kalmasın dedim yaıyorum . bence iççinde kalmasın snnde. çok tatlı heyecan
yap bence içinde kalmasın. bak cidden ben o ikilemi çok yaşadım ama nişan çok başka. haftasonu sözlüme takım saat baktık alyans seçtik ben elbisemi diktiriyorum çok heyecanlıyımm
yap bence içinde kalmasın. bak cidden ben o ikilemi çok yaşadım ama nişan çok başka. haftasonu sözlüme takım saat baktık alyans seçtik ben elbisemi diktiriyorum çok heyecanlıyımm