Nişan Kızlar bana bi fikir verin !

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

melek3210

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
166
47
13
Sonbahar da istemem olduktan sonra büyük nişan yapmayı düşünmüyorum çünkü biraz utangacım sizce çalgılı nişan yapmalı mıyım ?

istemiyorsanız evde aile arasında söz gibi bir şey yapın içinizde kalacaksa ama büyük nişan yapabilirsiniz. buarada illa oynamalı olmasına gerekte yok nişanın

istemiyorsanız evde aile arasında söz gibi bir şey yapın içinizde kalacaksa ama büyük nişan yapabilirsiniz. buarada illa oynamalı olmasına gerekte yok nişanın
Aslında çalgılı istiyorum ama bi gönlüm de bundan yana :) çok kararsızım ben erkek arkadaşımda bana bırakıyo seçimi napıcam bilemedim .

Aslında çalgılı istiyorum ama bi gönlüm de bundan yana :) çok kararsızım ben erkek arkadaşımda bana bırakıyo seçimi napıcam bilemedim .
ben de sözden sonra çok kararsızlık yaşadım benm sözüm baya güzel oldu çnkü ev nişanı gibiydi ama içimde kalmasın dedim yaıyorum . bence iççinde kalmasın snnde. çok tatlı heyecanlar

ben de sözden sonra çok kararsızlık yaşadım benm sözüm baya güzel oldu çnkü ev nişanı gibiydi ama içimde kalmasın dedim yaıyorum . bence iççinde kalmasın snnde. çok tatlı heyecan
Evet bu da aklıma geliyor sonuçta bir kere olacak bir şey yapıyım en iyisi her anın tadını yaşamak istiyorum sevdiğimle :)

Evet bu da aklıma geliyor sonuçta bir kere olacak bir şey yapıyım en iyisi her anın tadını yaşamak istiyorum sevdiğimle :)
yap bence içinde kalmasın. bak cidden ben o ikilemi çok yaşadım ama nişan çok başka. haftasonu sözlüme takım saat baktık alyans seçtik ben elbisemi diktiriyorum çok heyecanlıyımm

Yaa işte ne güzel tamam ikna oldum bende yapcam hayatımın aşkını bulmuşken çalsın davul zurnalar
yap bence içinde kalmasın. bak cidden ben o ikilemi çok yaşadım ama nişan çok başka. haftasonu sözlüme takım saat baktık alyans seçtik ben elbisemi diktiriyorum çok heyecanlıyımm
evet ya yapcam bende ikna oldum sonunda galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…