Kızlar bana bi bakın😔

bssraa

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
13
1
6
31
Kızlar adetim 7 gün gecikti. Bu zamana kadar 4-5 idrar testi yaptım negatif. Kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Bugün de kahverengi akıntılar geldi ama adetim gibi değil. Hamile olma ihtimalim var mı? Ya da beklediğim için mi böyle oluyor

Kuzum üzgünüm ama bence hamile degilsin çok çok düşük kanin

Adetteyken soğan kürü dene istersen etkili gebeliği hizlandiriyo

işte adet olamadım kan testini 4 gün önce yaptırmıştım. Acaba geç döllenme filan olabilir mi? Tekrar yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim. Böyle muallakta kalmak çok canımı sıkıyor

işte adet olamadım kan testini 4 gün önce yaptırmıştım. Acaba geç döllenme filan olabilir mi? Tekrar yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim. Böyle muallakta kalmak çok canımı sıkıyor
Cnm kendini yiyeceğine yap geç döllenme olabilir tabi ama kahve leke geliyorsa bence adet olucan gebelikte ilk haftalarda kahve leke olur ama önce testte belli olur olmamış kan ver değer aynıysa yoktur

Cnm kendini yiyeceğine yap geç döllenme olabilir tabi ama kahve leke geliyorsa bence adet olucan gebelikte ilk haftalarda kahve leke olur ama önce testte belli olur olmamış kan ver değer aynıysa yoktur
Kızlar benim de döngüm 3 aylık verilere göre 31 gün, şuan tam 12 gün gecikmedeyim, en son pzt test yaptım negatifri bennde yarın doktora gideceğim herhangi bir belirti hissetmiyorum sadece 2 gün önce adet olacakmış gibi ağrım oldu ve geçti

Adetteyken sogan kürü kullanilmaz adet sonrasi baslanir. Kürler böyle herkese onerilmez. Herkese ayni etkiyi yapmayacagi gibi vucut tepkide gösterebilir hormonlar da sorun cikar. Hafife alinacak bir kür de degil herkes yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…