mihrimah ben bi kere gittim ve ağda diyemedim şey ben fön çektircem dedim oturdum koltuğa :) sende öyle yapmada
ama ethemim gaza getiro valla ben karar verdim gidicem galiba böyle uğaşmaktan iyidir ya
ben en kısa zamanda gidicem şu emla kremden spariş etttim gelsin bi kaç güne kadar gidiyorum sonucu söylerim emin ol :)
ethemim getirdin beni gaza hadi bakalım :)
Arkadaşlar kesinlikle ersağ tüz azaltıcı losyon süper ağdayla aldığın bölgeye yada makina ile aldığın bölgeye sürüyosun her akşam müthiş değişim oluyo 1ayda değişikliği farkedeceksiniz
Genelde jilet kullanıyorum. Zamanım olunca ağda yapıyorum. Makineyle almaya çalıştım, olmadı! Acayip acıdı! Kuaföre gitmiyorum. Almanya´daki kuaförler 50€ alıyorlar bu iş için! Cımbız ile aldım bugün tüyleri. Makineden ve ağdadan daha az acı çektim. Sandığımdanda daha çabuk bittim. Bakalım nasıl olacak. Laser´den korkuyorum. Işınlar gebelik organlarına zarar verin diye.
ben yeni evlendim. Evlenmeden önce genital ve koltuk altı için lasere gittim. KOltukaltında yok denecek kadar az. Ben 3 ayda falan anca alıorum genital deseniz çıkıo. Evlenmeden de kuaföre gidip aldırayım dedim utanmaktan sadece bacaklarımı halledip çıktım size tavsiyem sir makinası almanız. ben ki hayatta yapamam diyordum da, kartuşlu olmayandan aldım 15 dakika da genital mis hemde hiç acımıo..