• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana bi akıl verin sizce hangisi daha iyi

aritmetik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
278
102
98
İzmir
merhaba kızlar konuların çoğunu okudum ama iyice kafam karıştı ben genital bölgeyi şimdiye kadar jiletle alıyordum birazcık utanıyorum kuaföre gitmeye ama işte jiletlede artık çok zor oluyo
şimdi öncelikle kendime bir epilatör almayı planlıyorum braun su naltında çalışanlardan hani kısacık tüyleri bile alışyomuş elimin altında bulunsun istiyorum ama genital bölgeyi onunla nasıl yapıcam bilmiyorum ya kıstırırsa
sizce genital bölegeye ağdamı daha iyi epilatör mü yada başka bi yöntemi birkaç yerde bioderin ağda bantından bahsetmişler acaba onumu yapsam

Bana kalırsa en iyisi lazer. bahsettiğin şeyler acı verir sürekli onlarla uğraşacağna lazere git kurtul.

Allah korusun ya kıstırırsan :53: Bence kuaföre git ağda yaptır kurtul ağdayı oraya kendin yapmak çok zor oluyor :15:

Son düzenleme:
ya ben şu emla kremi varmış ondan alıp ağdayı kendim yapsam acaba olurmuki bilemedim, yani çünkü kuaföre gitmemin imkanı yok ki bu arada kuaförüm en yakın arkadaşım aslında bana oda söyllenip duruyo ama ben daha eşime karşı bile utanıyorum kaldıki kuaför :)) çok saçma yaaaaaa
ben cahiliyim neyim kendime şaşıyorum her şeyi bilipte utancından hiç bir halt edemeyen bir tipim işte offf :)

Ben de çok utanıyorum kuaföre gitmeye. Onlar alışkın gerçi ama. Kendim ağda yapmaya çalışıyorum ama çok zor oluyor.:50:

valla utanma bence cnm uğrasma kendin daha cok acıtırsın bence rahat ol bikere yaptırdınmı sonra utanma felan kalmıyo

:)) ohh benden başkalarıda varmış peki siz şu emla kremi kullandınız mı hiç

Hayır kullanmadım, ben ağdanın acısına dayanabiliyorum, normalde canım tatlı olmasına rağmen:1: Ama tam alışamadım ya arka kısımlar çok zor oluyor, hem gerdirip hem ağdayı çekemiyorum. Onu da yapabilsem benden güzeli yok.

ethemim doğru diyosun da işte ben bunu kendime bi anlatsam süper olucak canım çünkü olmuyo böyle makineyle jilet filan yani duyuyorum ağda yaptıranlar çok rahat ediyomuş
ya aslında dün gittimde kuaföre ama fön çektirip çıktım :) bi daha deniycem ama gitmeyi bu seferde manikür yaptırır çıkarım en kötü

zaten 1kişiye gideceksin hep alısırsın zmanla cok rahat edersiin ayda 1 gidersin sonra bende yıllarca jilet yaptım cok pişmanım cnm kas ma kendiniyaaaawwww

bende ilk defa duydum o nekii

bende burda okudum emla diye anestezik etkisi olan bir krem genital bölgeye uygulanabiliyo özelleikle bu tip durumlarda kullanılıyo doktoroda bizzat gidip sordum geçen gün hiç bir yan etkisi yok iki saate kadar hissizlik yapıyo ve ağda işlemini hiç acısız yapıyosun burda baya tavsiye ediyolar onu eczanelrde var

zaten 1kişiye gideceksin hep alısırsın zmanla cok rahat edersiin ayda 1 gidersin sonra bende yıllarca jilet yaptım cok pişmanım cnm kas ma kendiniyaaaawwww

Kuaförler sir ağda kullanıyor herhalde? Aldıkça azalma ya da incelme görülüyor mu?:26:

Back