• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana bel ağrıtmayan yatak onerirmisiniz.

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar nisanda dugunumuz var
ve 25 şubatta yatak odam geliyor.
ya bazen duyuyorum bel ağrıyormuş yataklar.
acaba kaliteli güzel yatak onerecek kimse varmı benim belim hassas biraz.
yada iyi kötü yatagı nasıl anlayabilrim. bizim evdede genelde koltukların ustune serip yattıgımız şey koyun yunu kırlentlerdir o yuzden yatakdan anlamam pek

Merhaba canım,

Öncelikle her cupcake gördüğümde aklıma sen geliyorsun :) Dün tepe homedaydım acayip cupcake tabakları yastıkları var bi git bak derim :)

Yatağa gelince annemlerde arıyor. Ordan biliyorum yataş ve istikbalde hem piyasaya göre ucuz hemde daha kaliteli yataklar var. Ve tavsiyem lateks alma. Ayrıca bazı firmalar yatağı aldıktan 1 hafta sonra eğer bedenine uygun değilse değiştirme fırsatı veriyorlar buna dikkat et derim :)

yada iyi kötü yatagı nasıl anlayabilrim. bizim evdede genelde koltukların ustune serip yattıgımız şey koyun yunu kırlentlerdir o yuzden yatakdan anlamam pek

hangı marka alırsan al (ama tavsıyem yataş ya da iş bir biraz pahalı) visko olan modellrinden al ben aldım vucut seklını alıyo cok rahat uykumu alıp kalkıyorum ama fıtık ya da ağrı falan varsa sert yatak tercıh etmen lazım

hangı marka alırsan al (ama tavsıyem yataş ya da iş bir biraz pahalı) visko olan modellrinden al ben aldım vucut seklını alıyo cok rahat uykumu alıp kalkıyorum ama fıtık ya da ağrı falan varsa sert yatak tercıh etmen lazım

biz beş sene önce bellonadan viscolex almıştık.yaysız olanlardan.o kadar rahat ettik ki.geçen sene de yeni çıkan modelini annemlere aldık.viscoform muydu neydi hatırlayamadım.ama o bizimkinden de süper.vücudunun şeklini alıyor.1000 tl ye almıştık annemlerinkini.140\190 ölçüleriydi.

Konu ilgili başlığa taşınmıştır.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösteriniz.

Back
X