- Konu Sahibi Gelinhanim54
-
ben kiradayimilk evlendigimde dairedeki komsular iyiydi ama sonradan tuhaflastilar abla kardes o kisiler ben ikinci kattayim kucuk kardesi benim altimda ablasi benim karsimdaki dairemde herneyse ilk zamanlar bu asagidaki kadin benim gülme sesimi duymus galiba ses gidip gliyor cok. Onunda benimde bana geldi esimi zor tutdum yukari cikcakti sesinize dedi. Utandim iliskiye girme sesimizmis ilk zamanlar bn 4 ay olmadi zaten. ben bu kadina mesafe koydum somra, evime almamaya basladim esimi gordugu yerde laf atiyo konusmaya calisiyo esim muhattab olmuyor ama. bigun yine esimle odada oturuyoz yerde halida gidikladi galiba beni guldum oda asagidan yukari vurdu baya. Esimde burdan vurdu asagiya napmaya calisionuz diye. yapma dedim ama anlamadi o kadinda beni yapti zannediyo gel zaman git zaman . Esim benim zayif iste esime diyoms asagida arabayi tamir ediodu bizimki balkona cikmis sinem sana bakmiyomu yemek pisirmyo galiba zayifsin. Bak benim esime masallah gobegiii saglam demis. Esim bana dedi bu kadindan hersey beklnr cok artniytli dedi. bende sustum cnku biliom o kadini. Afedersin ben acik oldugum zamanlar bile hirka almadan bisey giymeden asagiya cop atmaya inmezdim o kadin dapdar taytla beli zir acik bi sekilde esim asagida odun almaya gittiginde odaa almaya gtms egilmis ben bi grdm iceri komple gozukuo belii ayiptir. Bn utandim esimim arkasi donuktu.en son ben balkonumu yikadim Yukarisi insaat daha halilarimi havalandiriodum sen yukari insaata cik bnim yikadigim balkonu halilarmin uzerine kedinin kopegin yattigi seyi silkele oturdum agladim resmen. Guluolar daha bide. Sonra esi gldi onun bagira bagira benden icin biktim bu kadindan camasirlarmin uzerine bise silkeledi camurladi bilmem ne sok.oldm duyuyorum tutamadim Gittim kapisina kadinda hamile okadar gozum donduki kadin yalan soluo. Bn yapmadim dedim karninda bebegin var yapma Allah goruo dedim hcmi korkmuosun dedimm saldirio sinirlernio irkilioo gozlerini cikartio . Ona sinirlendim cama yumruk ettim kndi elim kesildi dunde annemler gldi annemlerin yanndada neler yapti yne kavga ettik ugrasti annem kizimdan ne istiosun napio sana dedi. Kocasida var kadinin. dediki napiolar bilionmu yenge dedi. Sucum.buymus. iliskiye giriolar gulme seslerini cekmek zorundamiyim ddi. Utandimmm kocasi var bunu soledi. Regaip gecesi olmus gulme halbuki yalan ytip.uyuduk o gce gülmüs olabilirim esim gidikladi cnku hatirliom . Herkese yaydii iliskiye giriolar seslerini cekiom.die. ben napiyim simdi bana akil verirmsn adamlarin agzinda sakiz oldum Bu kadin bide tesetturlu alakasi yok karakter meselesi ama. Dikkat etmesi lazim deglmi bnde daha yeni kapandim ama acikken bile onun kadar dgldim Az oncede yukardakinin oglu okuldan geldi annesi evde yoktu bende agladigi icin dayanamadim actim kapiyi eve cagrdm. Neyse geldiler cocuk bnm evimden cikarken annesi gordu sinem ablana tesekkur ettinmi dedi. Ettim dedi o asagidaki geldi kapinin dibinde dediki cocuklara iyilik yapiyo bize kotuluk yapiyo anlamadim gitti bu isi dedi. Bn kotuluk nerde yaptim acaba bu kadar kinli bi insan iyiligin altinda bile kendine pay cikartio sen boyle insani naparsin uzun oldu helal edin hakkinizi .