Kizlar bana akil veririseniz sevinirim simdiden sagolun.

Gelinhanim54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
ben kiradayimilk evlendigimde dairedeki komsular iyiydi ama sonradan tuhaflastilar abla kardes o kisiler ben ikinci kattayim kucuk kardesi benim altimda ablasi benim karsimdaki dairemde herneyse ilk zamanlar bu asagidaki kadin benim gülme sesimi duymus galiba ses gidip gliyor cok. Onunda benimde bana geldi esimi zor tutdum yukari cikcakti sesinize dedi. Utandim iliskiye girme sesimizmis ilk zamanlar bn 4 ay olmadi zaten. ben bu kadina mesafe koydum somra, evime almamaya basladim esimi gordugu yerde laf atiyo konusmaya calisiyo esim muhattab olmuyor ama. bigun yine esimle odada oturuyoz yerde halida gidikladi galiba beni guldum oda asagidan yukari vurdu baya. Esimde burdan vurdu asagiya napmaya calisionuz diye. yapma dedim ama anlamadi o kadinda beni yapti zannediyo gel zaman git zaman . Esim benim zayif iste esime diyoms asagida arabayi tamir ediodu bizimki balkona cikmis sinem sana bakmiyomu yemek pisirmyo galiba zayifsin. Bak benim esime masallah gobegiii saglam demis. Esim bana dedi bu kadindan hersey beklnr cok artniytli dedi. bende sustum cnku biliom o kadini. Afedersin ben acik oldugum zamanlar bile hirka almadan bisey giymeden asagiya cop atmaya inmezdim o kadin dapdar taytla beli zir acik bi sekilde esim asagida odun almaya gittiginde odaa almaya gtms egilmis ben bi grdm iceri komple gozukuo belii ayiptir. Bn utandim esimim arkasi donuktu.en son ben balkonumu yikadim Yukarisi insaat daha halilarimi havalandiriodum sen yukari insaata cik bnim yikadigim balkonu halilarmin uzerine kedinin kopegin yattigi seyi silkele oturdum agladim resmen. Guluolar daha bide. Sonra esi gldi onun bagira bagira benden icin biktim bu kadindan camasirlarmin uzerine bise silkeledi camurladi bilmem ne sok.oldm duyuyorum tutamadim Gittim kapisina kadinda hamile okadar gozum donduki kadin yalan soluo. Bn yapmadim dedim karninda bebegin var yapma Allah goruo dedim hcmi korkmuosun dedimm saldirio sinirlernio irkilioo gozlerini cikartio . Ona sinirlendim cama yumruk ettim kndi elim kesildi dunde annemler gldi annemlerin yanndada neler yapti yne kavga ettik ugrasti annem kizimdan ne istiosun napio sana dedi. Kocasida var kadinin. dediki napiolar bilionmu yenge dedi. Sucum.buymus. iliskiye giriolar gulme seslerini cekmek zorundamiyim ddi. Utandimmm kocasi var bunu soledi. Regaip gecesi olmus gulme halbuki yalan ytip.uyuduk o gce gülmüs olabilirim esim gidikladi cnku hatirliom . Herkese yaydii iliskiye giriolar seslerini cekiom.die. ben napiyim simdi bana akil verirmsn adamlarin agzinda sakiz oldum Bu kadin bide tesetturlu alakasi yok karakter meselesi ama. Dikkat etmesi lazim deglmi bnde daha yeni kapandim ama acikken bile onun kadar dgldim Az oncede yukardakinin oglu okuldan geldi annesi evde yoktu bende agladigi icin dayanamadim actim kapiyi eve cagrdm. Neyse geldiler cocuk bnm evimden cikarken annesi gordu sinem ablana tesekkur ettinmi dedi. Ettim dedi o asagidaki geldi kapinin dibinde dediki cocuklara iyilik yapiyo bize kotuluk yapiyo anlamadim gitti bu isi dedi. Bn kotuluk nerde yaptim acaba bu kadar kinli bi insan iyiligin altinda bile kendine pay cikartio sen boyle insani naparsin uzun oldu helal edin hakkinizi .

açabilmişsin konuyu canımşimdilik tek çözüm evden tasınmak gibi görünüyor Allah korusun kocana göz koymuşssa kocan bi kere yüz vermez iki kere vermez üçüncüde şeytan kandırır

Kiracıysanız bütün evler sizin takma bence bi an önce başka yere gidin kadın baya niyeti bozmuş rahat ettirmeyecek sizi.

Allah ıslah etsin herkese iyi komşu nasip etsin.2 gün sonra farklı iftiralara maruz kalmadan taşının hamileyken yalan söyleyen kadından her şey beklerim

Neden bi insan korkmaz sen can tasiyosun hicmi korkmuyosun ben bile yirtiyom kendimi hamilesin yapma diyorum. O iliski muhabbetini öne sürüyo. Ben daha yeni evliyim bi ayibim varsa ört dimi yayma millete muslumanlikta ayibi örterler acmazlar yaptigim cocuga iyiligi bile kotuye yoruyo

Binaların ses yalıtımı zaten çok kötü ses gelse bile.insan gibi uyarmalılar baya rezillik çıkartma derdindeler.herkes layığını bulur üzülmeyin siz.

siz gidince umarim haklarından gelecek biri taşınır sizin oraya.sonra sizi mum gibi ararlar

Senin başka işin yokmu evimi dinliyorsun diye cingari cikarsaydiniz aslında. Allah'ım arsız insandan koru. Bunlarla laf dalaşına girilmez gerçi. Taşınmak en iyisi ki tasiniyormussunuz zaten. İnadına veda kahkahalari atın bağıra bağıra

Gina geldi artik su komsuya ses gitme muhabbetlerinden. 2 gun oncede bizim kapiya geldiler.. 2 yasindaki oglum cok ses cikariyormus pat pat kosuyormus. Imza toplayip attiracaklarmis cocuk yurumeye basladigindan beri boyleymis yaslilarmis kafalari goturmuyormus. Actim agzimi yumdum gozumu. Bas bag bagirdim yasli basli insanlara rahatsizsaniz gidersiniz mustakil eve dedim. Kimsenin yasliligini tatmin etmeye calisamam. Sizin bizi bu evden attirmaya omrunuz yetmez yinede allah uzun omurler versin dedim. Napiyim. Esim zaten calisiyor. Evde bi oglum bi ben variz gunduzleri. Oglumun ayak sesleri nasil rahatsiz eder anlamiyorum. Bugun gordum iyi gunler dedi yasli teyze. Benimle muhattap olmayin selam sabahda olmasin aramizda allaha yakin bana uzak olun dedim. Yasli amca oyle bi bagirdiki apartmanda unutamiyorum tum apartman ayaga kalkti gunduz saat 2de geldi eve. Ben bisi demeden apartmandaki komsular saolsun gunduz vakti sesten dolayi hele cocugun ayak sesinden kimsebin evine gelemessiniz dediler. Zaten apartmabda 10 daire var biz bizle selam sabahlari vardi. Diger dairelerle hep dusmanlar. Artiik bizlede dusman oldular. Yaslilar ama yasli gibi degiller. Valla ben yerinde olsam paralardim o kadini. Bi omur kendine gelemezdi.

Ay inanmiyorum yasina basinadami bakmiyolar pis insanlar. Allah islah etsin o melegin ayak.sesinden ne olur. Ayricaaa onlaraaa neymis bedavami oturuyomusunuzdu kira geldiginde onlar vermio. Esinle.oturup sen dusuon lanet olsummn bu tur insanlara

Aynen canimm gulsem.suc konussam.suc kapimin onunu bazen supurmuom onada laf soluo yukari cikip ablasinin kapisi onunde hakkimda konusuolar. Hele gcen ne dio kandil.gunu. kapinin dibinde kari doymuyo anam diyo benden icin. Azgin dio. Aslı olmayam seyleri.soluo.bi gulme sesim gitti die

Cinsel hayatı bitmisse demek ki bu sağlam cirkefmis. Bununla aynı kalibrede olmak lazım basetmek için. Cirkefe taş atarsan eteğine sıçrar. Boşverin edepsizi millet biliyordur. Sizi cekemedigi bir şey var belli ki. Kahkahanizi bile dert edinmiş. Neyse ki kurtuluyormussunuz. Allah iyi insanlarla karsilastirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…