Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kızlar bana akıl verin nasıl davranmalıyım :(

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Atarlilohusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
103
95
48
36
Herkese merhaba, kendimce büyük , kimseyle paylaşamadığim fakat Eminim bu konuda brnim gibi olan bir çok insan vardır.duygularimi saklayamıyorum yüzümden muhakkak anlaşılıyordur.durum şöyle ki;
Şuan 4,5 aylık bir bebeğim var ve Yen'i yılda ise başlayacağım:( bebeğime ise babaannesi bakacak.evlerimiz çok yakın Allah razı olsun hemen hemen hergun gelir yoklar yardımcı olmaya calisir.bebegimi çok seviyor buna adim gibi Eminim ama geldiğinde çocuğumu hiç bırakmıyor hep kucağında sadece emzirmek icin bırakıyor ,ağladığında sakinleştirmeye çalışırken ver bana diye alıyor kucağımdan.senin sütun yetmiyor bu çocuk ac mama ver sen buna, keşke benim sütüm olsa da ben emzirsem , Of bu çocuk memeye çok düştü falan bu ve buna benzer davranışlar sergiliyor. Ben sana bakarken neler neler yediricem diye konuşuyor.ya Ne bileyim güvenim sonsuz ama bir o kadar da tedirginliğim, endişelerim,karamsarlıklarım var.bilincsiZce hata yapmasından ürküyorum .serker vermesini İstemiyorum bunu da belirtiyorum ama emziğini tatlıya ban da ver falan diyor vermiyorum tabiki ama yokken yaparsa diye kurup duruyorum kafamda:(
Biraz önce de eşime biraz çıtlattım tedirginim beslenme konusunda diye bana tepki gösterdi Şen'de herşeyden tedirginsin o zman bakıcı tut bilmemne . O kadar mutsuzum ki nasıl davranacak bilmiyorum ikili iliskimizi ,ve brnim onun ailesine karşı görüşlerimi de etkiyeceginden korkuyorum.bir seye sinir olduğumda direkt belli oluyor konuşmamdan,yüzümün ifadesinden kesin anlıyordur ama bi sefer de üzülüyorum fesatlık yapma onun torunu ve kötü bakmaz diye..Of of bana akıl verin ne yapmalıyım :(((((

kayınvalıdenı kıbarca uyar ama sakın kırma..ne mutlu boyle torununa duskun bı kayınvalıden var..benım kızım 10 aylıktı kreşe basladı..

Herkese merhaba, kendimce büyük , kimseyle paylaşamadığim fakat Eminim bu konuda brnim gibi olan bir çok insan vardır.duygularimi saklayamıyorum yüzümden muhakkak anlaşılıyordur.durum şöyle ki;
Şuan 4,5 aylık bir bebeğim var ve Yen'i yılda ise başlayacağım:KK43: bebeğime ise babaannesi bakacak.evlerimiz çok yakın Allah razı olsun hemen hemen hergun gelir yoklar yardımcı olmaya calisir.bebegimi çok seviyor buna adim gibi Eminim ama geldiğinde çocuğumu hiç bırakmıyor hep kucağında sadece emzirmek icin bırakıyor ,ağladığında sakinleştirmeye çalışırken ver bana diye alıyor kucağımdan.senin sütun yetmiyor bu çocuk ac mama ver sen buna, keşke benim sütüm olsa da ben emzirsem , Of bu çocuk memeye çok düştü falan bu ve buna benzer davranışlar sergiliyor. Ben sana bakarken neler neler yediricem diye konuşuyor.ya Ne bileyim güvenim sonsuz ama bir o kadar da tedirginliğim, endişelerim,karamsarlıklarım var.bilincsiZce hata yapmasından ürküyorum .serker vermesini İstemiyorum bunu da belirtiyorum ama emziğini tatlıya ban da ver falan diyor vermiyorum tabiki ama yokken yaparsa diye kurup duruyorum kafamda:KK43:
Biraz önce de eşime biraz çıtlattım tedirginim beslenme konusunda diye bana tepki gösterdi Şen'de herşeyden tedirginsin o zman bakıcı tut bilmemne . O kadar mutsuzum ki nasıl davranacak bilmiyorum ikili iliskimizi ,ve brnim onun ailesine karşı görüşlerimi de etkiyeceginden korkuyorum.bir seye sinir olduğumda direkt belli oluyor konuşmamdan,yüzümün ifadesinden kesin anlıyordur ama bi sefer de üzülüyorum fesatlık yapma onun torunu ve kötü bakmaz diye..Of of bana akıl verin ne yapmalıyım :KK43:((((
Ben öz annemle bile bazı hususlarda anlaşamazken kayınvalide ile nasıl anlaşılsın. Öz annenin avantajı sana alınmıyor küsmüyor incinmiyor yada onun bana söyledikleri beni yaralanıyor ama k.valide öyle olmuyor iki taraflıda söylenen sözler kırıcı oluyor..
Ben açıkçası besleme hususuna takılmamanızı öneririm.. Eşiniz sağlık sorunları yaşamıyorsa demekki annesi çokta kötü beslememiş..

Ama şu emzirme mevzularına karışması çocuğunuzla ilgilenirken sallarken oynarken ağladıgında kucağınızda anne kokusuyla sakinleştirmeye çalışırken kesinlikle taviz vermeyin. Bütün bunlar anne ile yavrusu arasındaki özel bağlardır baba bile anne yardım talep etmedikçe karışmamalı diye düşünüyorum..

Mesela benim çocuğum ağlarken kucağıma alır konuşmaya sakinleştirmeye çalışırım eşim gelip ver ben hallederim dediğinde sinir oluyorum. Ben Anneyim. Benim o andaki bagımı iletişimini kimse koparamaz. Canavara dönüşüyorum öyle anlarda

Back