Kızlar bana akıl verin bunaldım.

ovuyor cnm ya ama sasrdm.bu kadr hic karsilasmadm titiz birini demek titiz bulmadklarnin sandalyelerni atyor sandalye kalmicak ata ata

Canım eşin nasıl davranıyor kızıyor mu sana.Benimkide telini yıkıyor sürekli
Teli nasıl yıkıyor yok canım bişey demiyor benimki bence aşırı değil zaten, ben otobüslerden tiksiniyorum ondan heralde yoksa evimde öyle çamaşur suyuyla gezen bi insan değilim ama sigaraya karşı çok huyum var mesela sigara içen birini öpmem telimi vermem evimdede içilmez içilen ortamda da oturmam

Seninkiler normal canım.Benimki anormal sinir hastası oldum ben normal bir erkek olsun istiyorum

Zaten zamanla çoğaldı kedi ve köpektende nefret eder dolaştığı yerlerde onların dokundu mu etti mi diye sorar garip şeyler
İşte onlar falan bendede var hala malesef ama cok sükür ilac kullanmadan cogu takıntım gecti. Ama hala evden baska biyerde salata yemem, eczanede çalışıyorum alkolle dezenfekte ederim bazen çalışacağım yeri falan. Eşinde artmadan tedaviye ikna ettir, Belki ilac kullanmak zorunda kalmayacak

İyice soğudum çok sinirleniyor bende inatlaşıyorum el yıka diyor yıkamıyorum bağırıyorum acaba ben hata mı yapıyorum sinirlenmesem iyileşmez ama elimde olmadan yapıyorum diyor

ovuyor cnm ya ama sasrdm.bu kadr hic karsilasmadm titiz birini demek titiz bulmadklarnin sandalyelerni atyor sandalye kalmicak ata ata
Bende karşılaşmadım tatlım o baya obsesif, çocuklarına falan hic sarılmaz mikrop vardır bende diye. Teyzemde en sonunda kabul ettim bi mikrop oldugunu der sinirinden ailede 12 kardeşler, annesi dahil diger Kardeşleride bi o kadar pis, ellerini bile yıkamazlar, bu hepsinin yerine yıkıyor

Kendi kendine nasıl geçirdin benimkisinde geçse çok sevinecemm

Kendi kendine nasıl geçirdin benimkisinde geçse çok sevinecemm
Ellerimde Egzama oldu cok yıkamaktan, kanıyordu artık acısından ağrısından cok fazla yıkamamaya basladım. Wc den sonra elimi 3 farklı sabunla yıkıyorum bazen hala, sonra aklıma gelince bırakıyorum, cünkü takıntı olduğunun farkındayım. Esinin bunun farkına varması lazım, kendisi kabul etmiyorsa Takıntı oldugunu, aşması zor tatlım.

Benim eski ev arkadaşım da öyleydi psikoloğa gitti, ilaç vermiyorlar biliyorsun, terapi gördü onu da ikna etsen eminim faydasını görecektir.

ahahaha vaybe kendinde mikrop var dusuncesnde cocuklarna sarlmyor o derece. aynen demek digerleri pis hepsini temsl edyor enisten titizlikte

Elleri bembeyaz oldu ama egzama olmaya az kaldı yani Farkındayım diyor ama elimde değil diyor

Benim eski ev arkadaşım da öyleydi psikoloğa gitti, ilaç vermiyorlar biliyorsun, terapi gördü onu da ikna etsen eminim faydasını görecektir.
Hamileyken bunalttı gene bn gittim psikoloğa eşinin gelmesi lazım dedi köpeği var o pisikolağa gitmem dedi yalvardım asla

İlaç zorla verilen bir şey değil. Kullanmak istemediğini söyler, ona göre tedavi uygularlar. En önemlisi iyi bir psikolog bulmak. Çok kolay gelsin.
İnşallah bir ikna etsem hep randevu aldım 2 seansta geçiririz dedi asla götüremedim anlamıyor

Elleri bembeyaz oldu ama egzama olmaya az kaldı yani Farkındayım diyor ama elimde değil diyor
Farkındaysa Buda bişey. Benim eniştem kabul etmiyor mesela. Bende farkındaydım ve o Yüzden aştım bazı takıntılarımı. Sen Tartışma cıkarma, sabunlarında ne kadar Zararlı oldugunu falan anlat. Hatta çocukta kaşıntı oldugunu dermatologa gittiğini ve doktorun asırı titizlikten yararlı bakterilerin Öldüğünü ve çocuğun bağışıklığının cok zayıfladığını söylediğini falan anlat eşine.hatta ebeveyn olarak sizde aşırıya kaçmayın dedi dersin. Cünkü böyle devam ederse olacağı bu kendimden biliyorum. Çocuğa düşkünse yavas yavas bırakabilir.

Sağol canım seninde aşmana sevindim inş benimkide aşar yoksa boşanmayı bile düşündüm çoğu vaktini wc de geçiriyor bileye dokunsun hemen el yıkanıyor dışardan gelince hiçbirşeye dokunmaz

Sürekli herşeyle müdahale eder herşeyle karışır hiçbirşeyi beğenmez zor bir insan aslında sakin biri ama bu hastalık mahvetti bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…