Kızlar bana akıl verin bunaldım.

Beril32

Karışık
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
785
25
Kızlar sıkıntı eşim yani rahatsızlığı ve benim artık tahammülsüzlüğüm.Ne yapacağımı şaşırdım.Eşim sürekli ellerini yıkar,hastalık derecesinde yıkasın ama banada sürekli elini yıka çocuğun elini yıka.Dışarda rahat edemeyiz sürekli çocuğun ellerini sildirir her yere gidemez hasta olduğundan.tedavi diyeceksiniz ama kabul etmiyor ilaç verecekler istemiyorum dedi.bundan dolayı çok sinirli her şeye bağırıyor ben de aynıyım.Evin bişeyi bozulsa işçi çağıramayız geldiğinde ise işçi gidince her yeri sildirir bağırır çağırır hep stres çok bunaldım herşey daha kötüye gidiyor

hadi ya cnm titizlik hastasi olanda var bi ara avikatn orda sekreterlk yapmstm temizlikci tuttugu gunler.basnda.dururdu buralari bidaha sil die ufack byere.dokunsun hemen elini.yikardi bu bi tur hastalk olmus artik

Esiniz obsesif anlaşılan. Bir psikoloğa görünse bu takıntısı azalır. Bizim bi komsumuzda vardi,kadın ellerini temiz olsun diye çamaşır suyuyla yikardi. Her yeri,herşeyi çamaşır suyuyla yikardi. resmen elleri kaplumbaga derisine dönmüştü. Boşanma davası açtı kocası,psikoloğa gidersen vaz geçerim dedi de kadın kabul etti. Düzeldi tedavi görünce

hadi ya cnm titizlik hastasi olanda var bi ara avikatn orda sekreterlk yapmstm temizlikci tuttugu gunler.basnda.dururdu buralari bidaha sil die ufack byere.dokunsun hemen elini.yikardi bu bi tur hastalk olmus artik
Aynen canım işim yaptı diyor ama annesinde de biraz var genetik gibi de bilmiyorum 10 yıldır böyle beni zorluyor artık yoruldum

Aynen canım çamaşır suyu değilde bizimkide anti bakteriyel sabun her yer büyük şişelerde

Aynen canım işim yaptı diyor ama annesinde de biraz var genetik gibi de bilmiyorum 10 yıldır böyle beni zorluyor artık yoruldum
genetiktir o zaman canim INSALLAH gecer ama tedavisiiz gececgini ssanmiyorm ya ikna etseniz gitmezmi tedavi olmak.icin

Pisikoloğu kabul etmiyor başlanma davası açarım dedim git diyor umrunda değil

Benim eniştemde öyle ya, hiç çekilmiyor. Sırf titiz olmadıgını düşündüğü Komşusu oturdu diye sandalyeleri çöpe attırdı.ellerini sürekli yıkadığı icin artık cildi tahriş olmus, derileri dökülüyor. cok zor ama tedavi sart tatlım, bu bi hastalık cünkü.

Benimde el yıkama ve silme huyum var ama dışardayken saeece mesela otobüse bindim inince küçük kolonyam var hemen çıkarır ellerimi dezenfekte ederim hiç biyere dokunmam eşim eve gelince hemen telini silerim o zaten duş alır.
Ama eşininki bayağı fazla tedavi olması lazım

Aynen evde bazı şeyleri atıyor sürekli örtüleri çıkarıyor çocuğumuzda var oda etkileniyor eve hiç birşey yaptırmamıyor ev pislenir batar diye of of

yok artk sandalyesinimi atms

Bu arada bendede vardı buna benzer takıntılar. Hala var ama hastalık derecesinde değil. Meyveleri sabunlayıp yiyordum, ellerimi fırcayla yıkıyordum. Sonra egzama oldu ellerim bıraktım o huyumu, acısından. Belki eşinde öyle bi hastalıga yakalansa bırakır

Canım eşin nasıl davranıyor kızıyor mu sana.Benimkide telini yıkıyor sürekli

Pisikoloğu kabul etmiyor başlanma davası açarım dedim git diyor umrunda değil
Aboo. O zaman yemeklerine ilaç katın sizde benm babam da eccük psikopat. Kişilik bozukluğu var. Bir türlü ikna edemedik doktora gitmeye. Annem gidip doktora anlatti böyle böyle gelmiyo hayati bize zindan ediyo dedi. Doktor anti depresan verdi yemeklerine ezip katın demis. Etik bi davranış değil ama napalim çaresiz kaldik. Annem bu şekilde 2 senedir anti depresan veriyo babama illegal yollarla sonuc: pambik gibi adam

He valla denesem mi iyi fikirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…