• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana acil yardım edin lütfennn !

Dertlimakarna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
3
0
86
29
kızlar benim 2.5 senelik ilişkim var.Sevgilimim ilk kız arkadaşıyım 2 kardeşler küçük ve şımarık cocuk benim sevgilim.yaklasık 1.5 sene once ben annesiyle tanıştım mükemmel
İyi bir kadındı hersey harikaydı heryerde beni düşünür arar sorardı hasta olurdum abisi bile arardı annemle annesini tanıstırdıkk her gün annemi arıyodu her gün annemle görüşmeye calısıyodu annem cok yanasmasa ds bi bahane bulup görüşme zamanı yaratıyodu sonra abisine bi kız buldular yaklasık 5 ay içinde evlendiler bu sırada kızın yanında benden cok bahsedildigi icin kıskanır yapma bu kadar övme demisler.Eltimin annesi de annemi kıskanıyormus.Bunlardan sonra ben bi andadış kapının dış mandalı oldum herseyden dıslandım simdi tavır yapsam kıskanmıs olucam sevgilim bana hak verip annesni sucluyor annes de haklısın oglum ihmal ettim diyor ama icraat yok hemüz söz möz olmadıgı icin biiey de diyemiyorum su an tavırlıyım kendimce görüşmemeye konusmamaya calısıyorum ama napıcam bilmiyoeum sonraki sürecte cok kırıldım cok uzuldum cok agladım bu duruma.dogum gunumde bile iyi ki dogdun yazılı bi mesaj attı o kadar.Bu arada abisi de aramadı ben onların herseyine kosturmaya calıstım

yani övmek olmaz tabiki ama ilk zamanlar gösterdiği ilgiyi alakayı çekmek fazla olmuş.bence sizde geri çekin kendinizi sevgiliniz ile mutlu olmaya çalışın.elbette ailesinin ilgiside mutlu eder ama gördüğünüz üzere ilk fırsatta ilgiyi geri çekiyorlar. bırakın aramasın sormasın özel günlerde siz arayın yeter... ayrıca mesafeli olmak en iyisi sonucta siz ona o size el. ilerde pişman olmayacaksınız emin olun mesafe koyunca...

Ben mesafeli olurum zaten ama yasadıklarımdan dolayı öfkeliyim o yuzden ne yapıcagımı bilmiyorum düğün biteli 3-4 ay oldu içim soğumadı

Kendini geri çek, birak ararsa arasin aramazsa aramasin.
Onceden yaptiklari fazlaymis zaten gereksiz samimiyet oluşmuş.
Bundan sonra ona göre davranirsin sen se

Ben mesafeli olurum zaten ama yasadıklarımdan dolayı öfkeliyim o yuzden ne yapıcagımı bilmiyorum düğün biteli 3-4 ay oldu içim soğumadı
benden size tavsiye beklentilerinizi ne kadar sıfırlarsanız okadar mutlu olursunuz.... hayata bir kere geliyorsunuz ve küçücük şeylerden tatlı canınızı sıkıyorsunuz... umursamayın demiyorum ama ağlanacak kadar bir durumda göremedim ben. şahsen memnun kalırdım benden uzaklaşmasına kv min :halay:

Gelinine alışmaya calisiyordur ,sevmiştir ne yapsın kadın. Şu gelin olmadan gelincik olmaya çalışanlar bi absürd geliyor bana.Dunur olmadan dünur kiskanani da yeni gordum

Neden daha ilişkinin başında bu kadar yüz göz oldunuz ki
Daha evlenmeden böyle olması kötü olmuş
Sizin yerinizde olsam mesafeli olurdum gerektiği zaman konuşurdum daha sevgilisiniz evleneceğiniz belli değil gelin ata binmiş ya nasip demiş

Yanlış anlama ama dış kapının dış mandalısın zaten.Bir resmiyetiniz yok diğer kız ise aileye girmiş artık.
Bu konuda ben eski kafalıyım bu kadar samimiyet fazla bence ve hep zarar görülür.Sende de öyle olmuş.

Normal olan şu anki durum. Öncesi anormalmiş.

Ne kadar meraklısınız ortada fol yok yumurta yokken ailelerin içine girmeye. Hadi gençleri bir nebze anlarım da anneler, koca koca kadınlar buna nasıl müsade ediyor anlamıyorum.

kızlar benim 2.5 senelik ilişkim var.Sevgilimim ilk kız arkadaşıyım 2 kardeşler küçük ve şımarık cocuk benim sevgilim.yaklasık 1.5 sene once ben annesiyle tanıştım mükemmel
İyi bir kadındı hersey harikaydı heryerde beni düşünür arar sorardı hasta olurdum abisi bile arardı annemle annesini tanıstırdıkk her gün annemi arıyodu her gün annemle görüşmeye calısıyodu annem cok yanasmasa ds bi bahane bulup görüşme zamanı yaratıyodu sonra abisine bi kız buldular yaklasık 5 ay içinde evlendiler bu sırada kızın yanında benden cok bahsedildigi icin kıskanır yapma bu kadar övme demisler.Eltimin annesi de annemi kıskanıyormus.Bunlardan sonra ben bi andadış kapının dış mandalı oldum herseyden dıslandım simdi tavır yapsam kıskanmıs olucam sevgilim bana hak verip annesni sucluyor annes de haklısın oglum ihmal ettim diyor ama icraat yok hemüz söz möz olmadıgı icin biiey de diyemiyorum su an tavırlıyım kendimce görüşmemeye konusmamaya calısıyorum ama napıcam bilmiyoeum sonraki sürecte cok kırıldım cok uzuldum cok agladım bu duruma.dogum gunumde bile iyi ki dogdun yazılı bi mesaj attı o kadar.Bu arada abisi de aramadı ben onların herseyine kosturmaya calıstım
Niye kosturuyosun ki? Ne sifatla? Kendi anneniz dese yapmazsiniz elalemin pesinde kosmaya ne meraklisiniz! Ilgi kesilince de aglamalar. Off

Back