• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar balyajlar yakşmış mı?? fotolu

yakismis canim cok güzel olmus yüzüne de gitmis degisik bir hava vermis güle güle kullan begendim ben

yakismis canim cok güzel olmus yüzüne de gitmis degisik bir hava vermis güle güle kullan begendim ben
Teşekkür ederim canım.Kaşlarım siyah çok mu sırıtmış acaba ilk defa bu kadar açık bi renk kullanıyorum.Begendigine sevindim. Teşekkür ederim canım.

çok güzel olmuş cnm saçların kaşların kalın olmadığı için pek sırıtmamış ama belki bi ton kırdırabilirsin kahve tonlarında olabilir :)

kuaförde açtırıyorum ben genelde cnm kaş açmak için sürdükleri bi şey var sanırım bi dahaki gidişinde sorarsın :)

çok yakışmış çok beğendim bikaç sorum olacak ama. atturdığın krepe balyajmı normal balyajmı bide boyanın rengi ne şimdiden sağol

yakışmış yüzüne ama doğru zamanla daha doğal durucak. şimdi biraz çiğ duruyo normal olarak. en kötü ihtimal hiç beğenmezsen boyatırsın eski rengine nolcak :1::1:

çok yakışmış çok beğendim yaşına giden bir tonda olmuş sakın kaşlarına dokundurma rengi güzel öyle sırıtmamış simsiyah değiller bence açtırma :nazar:

süper olmuş.fatmagüldeki meltemin saç renginin aynısı çok beğeniyodum onda sanada güzel olmuş güzel yapmışlar nasıl istediğini bilmiyorum ama iyi yapmışlar.son bölümünde meltemin kaşlarınıda biraz koyulaştırmışlardı çok hoş olmuştu bi bak resimlerine seda güvenin istersen.

evt bn de o kızn rengi gbi istiyorum ya ne o balköpüğümü?

çok yakışmış çok beğendim bikaç sorum olacak ama. atturdığın krepe balyajmı normal balyajmı bide boyanın rengi ne şimdiden sağol
saçımda fındık kabuğu saç rengi vardı.Balyaj istediğimi söyledim bu şekilde attı.Ne olduğunu bilmiyorum.Ama öğrenebilirim canım.

Back