Ee canm sende benim yaptiklarimin hepsini yapmissin:) 1ay boyunca yaptim dedigin gibi kasik agrisi yapti baskada bir ise yaramadi acikcasi kisiden kisiye bunyeye gore farklilik gosteriyo olabilir tabiMerhaba arkadaşlar benim başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti ve aldirmam gerekti daha sonra adetimde bozulmalar oldu doktora gittim pco dedi bana ama pekte guvenmedim herneyse 3 gündür bu kürü yapıyorum ama kasiklarim hafif hafif agrimaya başladı dün yumurtlamaya benzer o akıntı yi gördüm ben bekar olduğum için çocuk yapma asamasina henüz gecemiyorum ama bence deneyin ben ise yarayacagina inanıyorum Mesir masunu gibi faydasız birseyde yok birde günde 2 lt falan şu tuketin valla bence ise yariyo
Sen bekarmisin yumurtalık kalitesini arttiriyomus yumurtlama akintin oldumuEe canm sende benim yaptiklarimin hepsini yapmissin:) 1ay boyunca yaptim dedigin gibi kasik agrisi yapti baskada bir ise yaramadi acikcasi kisiden kisiye bunyeye gore farklilik gosteriyo olabilir tabi
Evliyim ben kullandigim zaman yumurta takibindeydim hic bir gelisme olmadi sahsenSen bekarmisin yumurtalık kalitesini arttiriyomus yumurtlama akintin oldumu
Eee sonra hicbirsey yapmadinmiEvliyim ben kullandigim zaman yumurta takibindeydim hic bir gelisme olmadi sahsen
Catlatma ignesi tedavisinde ise yaramadi bende biraktim kas yapayim derken goz cikarmayayim die simdi baska tedavi goruyorumEee sonra hicbirsey yapmadinmi