Gebelik testi yapma imkanınız varsa yapın bence varsa 1 gün gecikme varsa çıkar :))Kizlar hamile olabilirmiyim geri cekilmeyle korunduk idrarda intahap vardi ilac kulandim ama adetim gecikti 1 gun ama esim umut vermedi bende kabonat testi yaptim kopurdu limon testi yaptim dibe coktu kasiklarim acayip agriyor 1 haftadir bugun biraz azaldi sizce olabilir mi
Gebelik testi haric butun duyduklarinizi denemişsinizKizlar hamile olabilirmiyim geri cekilmeyle korunduk idrarda intahap vardi ilac kulandim ama adetim gecikti 1 gun ama esim umut vermedi bende kabonat testi yaptim kopurdu limon testi yaptim dibe coktu kasiklarim acayip agriyor 1 haftadir bugun biraz azaldi sizce olabilir mi
Bu testlere çok güvenme gebelik testi yap en güvenilir beta hcg testi yaptırmak hastanedeKizlar hamile olabilirmiyim geri cekilmeyle korunduk idrarda intahap vardi ilac kulandim ama adetim gecikti 1 gun ama esim umut vermedi bende kabonat testi yaptim kopurdu limon testi yaptim dibe coktu kasiklarim acayip agriyor 1 haftadir bugun biraz azaldi sizce olabilir mi
Yok veririm 50 TL degil daha fazla verırım de hayal kırıklığı yasamaktansa beklemek daha ıyı bence50 TL verip gebelik testi yapin lütfen karbonat limon testi nedir.
ama böyle daha çok heveslenirsin ya bekletin bir kaç gün daha normalde düzenli midir günü gününe mu gelirYok veririm 50 TL degil daha fazla verırım de hayal kırıklığı yasamaktansa beklemek daha ıyı bence
Normal test yapsanıza bunları yapacağınızaKizlar hamile olabilirmiyim geri cekilmeyle korunduk idrarda intahap vardi ilac kulandim ama adetim gecikti 1 gun ama esim umut vermedi bende kabonat testi yaptim kopurdu limon testi yaptim dibe coktu kasiklarim acayip agriyor 1 haftadir bugun biraz azaldi sizce olabilir mi
Karbonata ne sıksan köpürür ne 2025 giriyoruz bilmem farkındamısınz? Geri cekilme de bir korunma yöntemi değildir.Kizlar hamile olabilirmiyim geri cekilmeyle korunduk idrarda intahap vardi ilac kulandim ama adetim gecikti 1 gun ama esim umut vermedi bende kabonat testi yaptim kopurdu limon testi yaptim dibe coktu kasiklarim acayip agriyor 1 haftadir bugun biraz azaldi sizce olabilir mi
Yapcam belirtileri onceki yasadiklarima benziyor sadece gogus agrim pek yok o yuzden acaba yok miki diye yapmamistim ama sabirsizlandim insallah adet olmamNormal test yapsanıza bunları yapacağınıza
Karbonata ne sıksan köpürür ne 2025 giriyoruz bilmem farkındamısınz? Geri cekilme de bir korunma yöntemi değildir.
Endiselenmeyin sabredin test yapın. Hakkınızda hayırlısı olsun insallahYapcam belirtileri onceki yasadiklarima benziyor sadece gogus agrim pek yok o yuzden acaba yok miki diye yapmamistim ama sabirsizlandim insallah adet olmam
Tebrik ederim eşine de bulaştırdıysan daha da kötü. Adamın ne sucu vardıCanim evet biyorum biz ilk defa kulandik bu yontemi normade kondomla korunuyorduk ama bu sefer enfeksiyon var olmaz dedim ben hastayim zaten diye enfeksiyon engeliyor diye duymustum
Yok bulasmadiTebrik ederim eşine de bulaştırdıysan daha da kötü. Adamın ne sucu vardı