Kizlar bakinnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anne olma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
34
2
33
Kizlar hamile olabilirmiyim geri cekilmeyle korunduk idrarda intahap vardi ilac kulandim ama adetim gecikti 1 gun ama esim umut vermedi bende kabonat testi yaptim kopurdu limon testi yaptim dibe coktu kasiklarim acayip agriyor 1 haftadir bugun biraz azaldi sizce olabilir mi

Gebelik testi yapma imkanınız varsa yapın bence varsa 1 gün gecikme varsa çıkar :))

Gebelik testi haric butun duyduklarinizi denemişsiniz

Bu testlere çok güvenme gebelik testi yap en güvenilir beta hcg testi yaptırmak hastanede

Pazartesiye kadar beklıycem adetım gelmezse yapmayı dusunuyorum hayal kırıklığına ugramak ıstemıyorum ilk bebegım tedavıyle oldu esım varıkosel hastasıydı 2 cı bebegım 7 hafta kalıbı durdu 3.bebegım 13 hafta kalbı durdu o yüzden testı yapmadım beklıyorum ınsallah vardır 2 gün önce limon testı gıne dıbe coktu ama karbonat testı kopürmemiştı bugun idrarım kendi kendine köpüyor hıc cozemedım

Benim iş cok karısık bide kadın doguma adetım gecikmeden gıttım fıtıl verdı yumurtalıklarımı gösterdı tertemiz dedi kan almadı ben korunuyorum dıyınce

Yok veririm 50 TL degil daha fazla verırım de hayal kırıklığı yasamaktansa beklemek daha ıyı bence
ama böyle daha çok heveslenirsin ya bekletin bir kaç gün daha normalde düzenli midir günü gününe mu gelir

Evet gunu gunune geliyor test siparisi verdim burda ustume cok gelince haber ederim pazartesi insallah

Normal test yapsanıza bunları yapacağınıza

Karbonata ne sıksan köpürür ne 2025 giriyoruz bilmem farkındamısınz? Geri cekilme de bir korunma yöntemi değildir.

Canim evet biyorum biz ilk defa kulandik bu yontemi normade kondomla korunuyorduk ama bu sefer enfeksiyon var olmaz dedim ben hastayim zaten diye enfeksiyon engeliyor diye duymustum
Karbonata ne sıksan köpürür ne 2025 giriyoruz bilmem farkındamısınz? Geri cekilme de bir korunma yöntemi değildir.

Canim evet biyorum biz ilk defa kulandik bu yontemi normade kondomla korunuyorduk ama bu sefer enfeksiyon var olmaz dedim ben hastayim zaten diye enfeksiyon engeliyor diye duymustum
Tebrik ederim eşine de bulaştırdıysan daha da kötü. Adamın ne sucu vardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…