kizlar bakin lutfen..

KalenderMesrepim

Nirvana
Pro Üye
24 Kasım 2007
1.169
287
kislar bi sorum var acaba bebegın dogum tarıhınde ultrason mu daha onemlı yoksa sata gore olan dogum tarıhımı?? hangisi daha gecerli oluyor bilginiz varsa sımdıden tesekkurler..

bence sat a gore olan tahmını dogum tarıhı daha dogru cıkıyor ultrasonda belırlı olcumlere gore cıkan tahmını dogum tarıhı degısebılıyor ozellıkle son haftalarda dogru sonuc vermeyebılır ılk haftalardakı ultrason olcumu dogum tarıhı ve sat a gore yapılan daha dogru bence

nette ki bazı sayfalarda gebelik hesaplayıcılar var , SAT a göre hesaplanması daha güvenli bildiğim kadarıyla . Ama bu düzenli adet görüyor olmanla , ve son adet tarihinin başlangıcını tam olarak bilmenle alakalı.. yoksa doğru sonuç alamazsın . ve hesaplayıcı doğumun olacağı tarihten 5 gün sonrası yada 5 gün öncesini garanti etmiyor , yanılma payı olarak ..

benim internet hesaplayicina gore 17 aralikti ultrasona gore bi 19 bi 23 dediler son adet tarihim mart 12ydi ama 29 aralikta dogum yaptim.anlayacagin ancak Allah biliyor canim 23unden sonra iki gunde bir hastanedeydim kontrol altinda tutuldum.ben de cok kafa yordum sat ultrason zaman hic gecmiyordu.sukur dogdu su anda karnimin ustunde cirpinip oynuyor saat 7den beri.zaman geciyor bi sekilde.Allah bebislerimizi korusun.tum hamilelere kolay dogumlar nasip etsin

arkadaşlar bu konuyu dün bir dr arkadasıma sordum çünkü benim sat a göre 24 nisan fakat ultrasona göre 1 mayıs,kesinlikle ultrason baz alınıyor dedi,çünkü sat dan sonra hamile kalabilmen için 10-15 günlük bir yumurtlama dönemin var sen 3. günde de 15.günde de hamile kalmış olabilirsin dedi,yani doktorunun ultrasonla bakıp sölediği tarih önemli

canım aynı soruyu dün druma sordum dediki çnemli olan son adet tarihidir dedi yani ulturasondaki görünen doğum tarihi sadece bebeğin gelişimi ile ilgili dedi doğum zamanını değiştirmez dedi

canım aynı soruyu dün druma sordum dediki çnemli olan son adet tarihidir dedi yani ulturasondaki görünen doğum tarihi sadece bebeğin gelişimi ile ilgili dedi doğum zamanını değiştirmez dedi

yaa benim dr da bölee dedi: benim sat a göre 24 nisan fakat ultrasona göre 1 mayıs,kesinlikle ultrason baz alınıyor dedi,çünkü sat dan sonra hamile kalabilmen için 10-15 günlük bir yumurtlama dönemin var sen 3. günde de 15.günde de hamile kalmış olabilirsin dedi,yani doktorunun ultrasonla bakıp sölediği tarih önemli

canım ya benim dr da tam tersini dedi:uhm:
allah allah bi anlaşsınlar bu konuda yafffffa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…