Kızlar bakın lütfen 😔

papatya5571

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
349
60
28
Kızlar ya çok konu açtım buradan ama benim normalde adetlerim düzensiz Nisan ayında düşük yaptım ovulasyonla takip ederek sonrasında pek pik göremedim zaten üç aydır duphaston kullanıyordum bu ay bıraktırdı doktorum üç aydır 29 günde bir adet oluyordum bu ay adetim şuan 16 gün geçti on gün geçtiğinde doktora gitmiştim herşey temiz çıkmıştı ama gecikmenin altıncı günü kahverengi lekelenme ve bir damla kan gördüm iki gün surdu sokulmedi adetim şimdi 16 gün geçmiş oluyor son olduğum adet tarihine göre ara ara sağ kasığımda iğne gibi birşey batıp cikiyo ara ara bel ağrısı yaşıyorum sizce gebelik olma ihtimali olabilir mi sonuçta on gün geçince negatif cikmisti

Bende samsundayım doktorum samsunda bende sizin gibi düşükten sonra 1 sene adet göremedim sadece bir gün gördüm oda leke şeklinde sonra samsunda doktor buldum tedavilerke iyileştim genelde başarısız kürtaj larda yaşanıyor bu başımıza gelen

Bende samsundayım doktorum samsunda bende sizin gibi düşükten sonra 1 sene adet göremedim sadece bir gün gördüm oda leke şeklinde sonra samsunda doktor buldum tedavilerke iyileştim genelde başarısız kürtaj larda yaşanıyor bu başımıza gelen
Ya ben düşükten sonra kendi kendime 35 gün sonra adet oldum sonrasında doktora tedavi olmak için gittim gebelik istediğim için duphaston başladı üç ay kullandım ama o da kist yaptı başka bir profesöre gittim özelde o da bana ilacı bırakmamı soyledi adet olunca yukurta büyütmek için ilaca baslayacaktik ama bir türlü olmadım geçen persembe doktora gittim kist filan da çıkmadı gebelikde yoktu üstüne altı yedi gün geçti acaba olabilir mi dedim düzenli bir ilişkim var çünkü bir gün dolu bir gün boş olacak sekilde

Ben doktor değilim ama size tek tavsiyem şuan aşılama yaptırabilirseniz orda yaptırın ben aşılama sayesinde tekrar eski sağlığıma kavuştum ilk aşılamam tutmadı ama ikinci aşılamam tuttu isterseniz bir doktorla görüşün oda tavsiye ederse deneyin

Ben doktor değilim ama size tek tavsiyem şuan aşılama yaptırabilirseniz orda yaptırın ben aşılama sayesinde tekrar eski sağlığıma kavuştum ilk aşılamam tutmadı ama ikinci aşılamam tuttu isterseniz bir doktorla görüşün oda tavsiye ederse deneyin
Çok sevindim sizin adınıza ya daha tedaviye yeni basliyorum doktorum da hormonlar herşey normal dedi ama rahim filmi cekilmedim ama Nisan ayında düşük yaptığıma göre açıktır diye düşündük oda yumurta büyütmek için ilaç verecekti ama adet olmayinca gidemedim tabi normal devlete gittim on gün geçince birşey çıkmadı şimdi 16 gün geçmiş oldu olabilir mi ki acaba demeden kendimi alamiyorum

X