- 21 Kasım 2017
- 167
- 57
kızlar bıktım artık kılla sivilceyle uğraşmaktan. 5.sınıftan beri sivilcelerim kıllarım var 9.sınıfta cildiyeye gittim kremler sabunlar jeller falan çok şükür yüzüm bebek poposu gibi oldu. Ortaokul lise arkadaşlarım evrim geçirdiğimi güzelleştiğimi söylüyor gerçektwn öyle ama bu sadece yüzüm için geçerli vücudumu göreb yok 11.sınıfta kollarım göğsüm sırtım popom için hap roaccutane diye kullandım çok şükür oda geçirdi ama üstünden 4 yıl falan geçti ve sırtım yine sivilce gibi değil ama kıl kökleri sivilce gibi popomdakiler haplada geçmedi yıllardır var. Ve hormonlarım normal doktor genetik dedi. Ve vücudumun neredeyse her yeri kıllı. Göğsüm hariç nerdeyse hepsi siyah. Kollarımı bacaklarımı genital bölgemi göbeğimi ağdayla alıyorum ama batıklar vs derken ondanda yoruldum kese krem falan bir sürü şey denedim geçmiyor ne kıl bitiyo ne sivilce. Benim gibi olup lazere gidip kurtulan biri var mı? Sırta göbeğe popoya bacağa ve genital bölgeye buz lazer gerçekten işe yarar mı? Yada bu evde kendimizin yapabildiği lazerler var bi kaç markada onlar işe yarar mı? Şuan sırtımın fotoğrafını atsam kimsenin inanamayacağıma eminim