- 12 Nisan 2015
- 5
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi melis akdogan
Kardeşine cevap vermiyor böyle saçma oyunlara kalkişiyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?Kizi seviyor. Cocugun kiz kardesi ayseye msj atti abla nasilsin bi ihtiyacin varmi diye diye onada cevap vermedi. Facebookta kizla sarkilarini paylasmis cocuk
Aynen bende suan yazdiigimi gormuyor gizliden akil aliyorum. Sadece onu ikna etmek icin ne yapabilirim bilemiyorum ne guzel aramiyorda cocugu kudurdu cocukta heryerdeNiçin ayrıldılar? Ayşe de pek bir ışık göremedim akıl yönünden, çok da uğraşmayın. Dikkat edin bu arada gerçek kişilerin fotolarını böyle salak işler için kullanacak kapasitede bir insan.
10 senelik arkadasim oyle bir kisilik degildir sadece sevgilisi soz konusu olunca sivazliyorNiçin ayrıldılar? Ayşe de pek bir ışık göremedim akıl yönünden, çok da uğraşmayın. Dikkat edin bu arada gerçek kişilerin fotolarını böyle salak işler için kullanacak kapasitede bir insan.
Peşine düşmek istese kendi düşer zaten. Kız neden uğraşıyor ki. Yapması gereken her şeyi yapmış. Sakın faceboktan dediğiniz olayı yapmayın, çocuk anında anlar. Ben olsam anlarım valla. Kız küçük duruma düşer.Merhaba kizlar. Benim cok sevdigim bir kiz arkadasim var akil veremiyecek duruma geldim. 2 senelik sevgilisinden bir hafta once ayrildi ne kiz ariyor ne erkek ikisiiikiside inatci. Size sorum şu ayse tutturdu sevgilime facebooktan fake hesap acalim eski 3 senelik sevgilisinin adini biliyor sadece asiri yakisikli bir çocuk profili acip. O cocuga mesaj atalim ben profilden. Yazdigi msjda " Merhaba kardesim ben aysenin lise zamanindan arkadasi liseden arkadaslarla toplanicaz ayseden ayrildiniz mi hicbiryerden haber alamiyoruz ona ulasmam lazım ". Kizin zaten hicbiryerde hesabi yok hani numarasida degisti akil da veremedim bu deli kiza ne yapayim siz söyleyin . 23 yasinda bu arkadasim cocuk merak edip onun peşine dussun istiyor sadece
Her barışmak isteyen adamda aramıyor.. ucu yanmış odunlar var malesefNe gerek var böyle oyunlara adam barişmak isteseydi arardi.