Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım tebrik edrim allah sağlıklı sorunsuz bi hamişlik nasip etsin kucağına aldığın günleri hayırlısıyla görmeyi nasip etsin.kendine ve bebişine ii bak.çok tatlıııı.bizede dua et hamişlerin duası kabul olurmuş...
çok teşekkür edeirm kızlar hepinize bu aralar biraz zorlu geçiyor yarın serum takılıcak mide bulantım düzelmezse,2 haftadır yiyemiyorum birşey artık çok halsizim sık idrar var birde,arada idrar kaçırıyorum yinede hamiş olmak güzel Allah hepinize nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun bitanem çok tebrik ediyorum seni ve eşini allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah allaseni ve minik meleğini nazarlardan korusun kalp atışlarını duydun mu bugün tam olarak kaçıncı günündesin mide bulantıların için çok geçmiş olsun ama inan her şeye değer bitanem başını yastığa koyduğunda içindeki minik melek için allaha binlerce kez şükret olur mu güzel kız