• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bakın bakalım balyajım nasıl olmuş?

DreamLover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
4.482
105
123
İstanbul
fatihnian082jk6.jpg

fatihnian078ve9.jpg

fatihnian084tv2.jpg

cok hoş olmuşsun tatlım,göz rengine ve tenine gitmiş...:asigim:
güle güle kullan.....

çok güzel olmuş.tam benim istediğim gibi.güle güle kullan
güya ben de yaptırdım bu hsonu
hiç alakasız bişey yaptı oncada para verdim
bak yine sinirlendim şimdi

kızlar çok değişik bi yöntemle yaptı kuaförüm bu balyajı
önce saçlarımı balyaj yapıp sonra da arada kalan paketlenmemiş kısımları kahverengiye boyadı, saçı 2 kere yıpratmamak için bu yöntemi uyguluyomuş, hem de orealsiz yaptı

bu renk saç sana çok yakıştı canım..değişik bi hava yarattı..düğündeki resim değil mi canım görmüştüm ben fotoları...güle güle kullan canımmm

evet cnm güle güle kullan çok hoş olmuş
bu oryalsiz yapılıyor evet çünkü kuzenim de aynı senin gibi kuaför evde saçına böyle balyaj attı sadece boya ile ,karamel balyaj oluyor bu ama seninki daha canlı bir renk olmuş güle güle kullan

eğer rengi sen seçtiysen tam yerinde bi karar olmuş canım...bundan daha doğalı ve yakışanı olamazdı sanırım...güle güle kullan yeni saçlarını :)

çok güzel renkmiş canım. hemde açmadan..
güle güle kullan.
göz makyajı da insana ancak bu kadar yakışır yani:teytey:

selam cok güzel olmuş tam benım istedıgım ama kuaföre anlatamadıgım. sarı yaptı sacımı bırakıtı. düzeltemıyorum şimdi kac kere boya attım üstüne. cidden cok güzel olmus. güle güle kullan .cok istsemde deneyemeyecem bıdaha cünki sac kalmadıı:(((

Back