• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bakarmsiniz?

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
413
73
25
Ben bir uygulama sormak istiyorum .ama bulamıyorum kendi telefonundan başkasının telefonunu nasıl yada hangi uygulamayla bakabiliriz. Son geçmiş son msjlar gibisinden şimdiden teşekkürler :)

Himm .. öyle bir uygulama mi varmış :KK64:Cok ılginç şeyler öğreniyorum burda. 39 yaşındayım. Ve çok enterasan seyler yaşıyormuş insanlar. Yani rahat olsanız, bir problem varsa, zaten bir şekilde ortaya cikar

Öyle bi uygulama varmı bilmiyorum ama hareket dökümanlarına kime mesaj atmış kimi aramış nasıl ögrene bilirsiniz biliyorum

Oyle bir uygulamanin olacağını sanmıyorum. Ve bu eşiniz dahi olsa suçtur. Özeline tecavüzdür. Bu bilgileri mahkemede dahi kullanamazsiniz, aksi halde o sizi dava edebilir. Bir zamanlar savciliga verip dokümanları alabiliyordunuz ama sanırım o da yok artik. En fazla yapacağın sey telinden örneğin turkcell hesabina girip kontrol etmek. Neden istedigini anlamadim. Kanıt diye mi, yoksa içini rahatlatmak icin mi? Rahatlamayacak aksi halde şişecek. Güvenmiyorsan birak gitsin. Oturur tum gun bunlara kafayi takar şizofren olursun. Paranoyak olursun.

Mesela vodofon mu gogla vodofone online yazın giriş yapmak için trl numarası ve şifre ister şifreyi nasıl alacagınız orda yazar zaten giriş yaptıktan sonr tl hateketleri yazan yere girin ordan bulursunuz zaten

Mesela vodofon mu gogla vodofone online yazın giriş yapmak için trl numarası ve şifre ister şifreyi nasıl alacagınız orda yazar zaten giriş yaptıktan sonr tl hateketleri yazan yere girin ordan bulursunuz zaten
Teşekkür ederim .

Back
X