- 21 Kasım 2020
- 161
- 37
- 13
- 24
- Konu Sahibi Gullu32819
Kizlar merhaba sperm ve yumurta kuvvetlendirici yiyecekler nelerdir yada siz neler yaptiniz ve hamile kalabildinizmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Faydasini gordunuzmuKeçiboynuzu pekmezi (harnup pekmezi) erkek için de kadın içinde çok iyi biz takviye olarak almıştık canım öneririm.
Seni ilgilendiren bi konu yoksa yorum yapmazsin oky ?nesi acil bunun hemen biraz sonra yataga mi gececeksiniz
Terbiyesiz sacma sapan seyler yazmana gerek yokSeni ilgilendiren bi konu yoksa yorum yapmazsin oky ?
Aman seni de haslar simdi. Terbiyeden bahsedene bak.Başlığa acil yazmanızı gerektiren konu gerçekten bu mu ?
Başlığa acil yazmanızı gerektiren konu
Yani faydalı olduğunu düşünüyoruz tabi herkesin bünyesi aynı değil durumunuzu bilmedigimiz içinFaydasini gordunuzmu
Yumurtani kuvvetlendirmek için arı sütü bal karışımı satiliyo aktarlarda şiddetle onu tavsiye ediyorum . Adettin 2. Günü yemeğe başla yumurtlaman olana kadar .hergun 1 tatlı kaşığı aç karnina . Yumurtayı büyütüp kalitesini artiriyo . Esin içinde keçiboynuzu kürü dene. Sperm sayısını artiriyo kalitesinide.allaha şükür bebeğim oldu şuan 7 aylıkKizlar merhaba sperm ve yumurta kuvvetlendirici yiyecekler nelerdir yada siz neler yaptiniz ve hamile kalabildinizmi
Bir sorunumuz yok gecen ay kimyasal gebelik gecirdim 1 senelik evliyimYani faydalı olduğunu düşünüyoruz tabi herkesin bünyesi aynı değil durumunuzu bilmedigimiz için
Kimyasal gebelikle alakasi var diye bisey yazdigimi hatirlamiyorum. Sadece burda oneri istedimKimyasal gebelikle besin takviyesi ne alaka yine deneyin iste sorunuz yoksa geçmiş olsun buarada.