Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakınından birinin hamilelik haberini duyabilirsin.. Haber de yani sen kısacası :) hayır olsun inşallah :)
Herseyim hayırlısı canım benim teşekkür ederim :) takıldığım tek nokta niye 3 cizgi
Hahah çok güldüm hayırlısı birine annem bakar birine kaynanam diğerinede benÜçüzün olacak
Sağol canım teşekkür ederim :)Bence gördüğün rüyaları başkalarına anlatma çünkü rüyanın yorumları herkesce farklı olur rüyayla ilgili ne düşünürsen öyle olur derler senin için hayırlısı olsun inşallah.
Haklısın ilk suya anlattım korktuğumdan değil ama ne biliyim ilk öyle yapayım dedim :)Rüyalarımızda çoğu Zaman mantık aramak bence çok iyi bişey değil :))) çünkü her rüyada mantıklı bişeyler olmayabilir bilinçaltımız beynimizle oynamasını çok sever olmadık herşeyi görürüz uçarız atlarız uzaylılarla savaşırız neler neler :)))) çok da takılma derim ben hayır olsun de korktuysan suya anlat annem hep öyle der :)
Hemen kaytarma kızHahah çok güldüm hayırlısı birine annem bakar birine kaynanam diğerinede ben
Tek başıma yapmadım bizi doguranlarda baksınHemen kaytarma kız
Kim doğurduysa o bakacak
Daha düşünmüyoruz yaz bitsin sonra :)Bilinç altı...
Hamile olduğunu düşünüyorsan bu seni etkilemeye başlar. :)
Umarım değilsindir diyelim o zaman :)
Rica ederimSağol canım teşekkür ederim :)
Hayırlı ömürlü olsun inşallah çok sevindim darısı benim başıma..Gördüğüm rüyalar boşa değilmiş hamileyim
Amin inşallah canım dualarim seninleHayırlı ömürlü olsun inşallah çok sevindim darısı benim başıma..
Allah razı olsun kardeşim..:):)Amin inşallah canım dualarim seninle