Kızlar merhaba.18 haftalık hamileyim ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.
Aranızda benim durumumda olan var mı yada sizler hissediyorsanız nasıl birşey olduğunu söyler misiniz.Çok üzgünüm neden hissetmiyorum bebeğim neden haraket etmiyor
Kızlar merhaba.18 haftalık hamileyim ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.
Aranızda benim durumumda olan var mı yada sizler hissediyorsanız nasıl birşey olduğunu söyler misiniz.Çok üzgünüm neden hissetmiyorum bebeğim neden haraket etmiyor
Hic dert etme bende 23.haftada yavas yavas hareket etmesini hissettim panik yapcak bisey yok duzenli kontrollerini aksatma ultrasonda kalp atislarini duyunca rahatlar icin..bende endise etmistim doktor notmal oldugunu soyledi suan kucagimda 7 aylik
Canım ilk bebis anladigim kadarıyla. Ilk hamilelik lerde 20 24 haftalar arası hissediliyor. Daha çok erken sana ikinci hamilelik lerde 16-18 haftada anne hissedebilir. Hiç üzülme bebis şimdi dönüp dönüp duruyordur içerde. Sadece daha hissetme zamanin gelmemiş. Ben 21. Haftada hissetmistim. Icin rahat olsun