H hipokrat Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2025 71 3 1 34 Cumartesi 11:32 Konu Sahibi Konu Sahibi hipokrat #1 Kızlar anlatan varmı 11. Gün Altan muayene Eklentiler 17977BAE-D635-466A-B310-4AEAB8576D95.jpeg 85,6 KB · Görüntüleme: 40
Ebrulibayan Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 1.534 1.929 83 27 Cumartesi 11:43 Konu Sahibi Konu Sahibi hipokrat #2 hipokrat .!.: Kızlar anlatan varmı 11. Gün Altan muayene Genişletmek için tıkla... Kistler var maalesef
hipokrat .!.: Kızlar anlatan varmı 11. Gün Altan muayene Genişletmek için tıkla... Kistler var maalesef
H hipokrat Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2025 71 3 1 34 Cumartesi 13:36 Konu Sahibi Konu Sahibi hipokrat #3 Ebrulibayan .!.: Kistler var maalesef Genişletmek için tıkla... Nereden anladınız doktor hiç kistin yok dedi bana
Ebrulibayan .!.: Kistler var maalesef Genişletmek için tıkla... Nereden anladınız doktor hiç kistin yok dedi bana
Ebrulibayan Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 1.534 1.929 83 27 Cumartesi 14:03 Konu Sahibi Konu Sahibi hipokrat #4 hipokrat .!.: Nereden anladınız doktor hiç kistin yok dedi bana Genişletmek için tıkla... Sol overde rastalanan neymiş peki
hipokrat .!.: Nereden anladınız doktor hiç kistin yok dedi bana Genişletmek için tıkla... Sol overde rastalanan neymiş peki
H hipokrat Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2025 71 3 1 34 Cumartesi 14:15 Konu Sahibi Konu Sahibi hipokrat #5 Ebrulibayan .!.: Sol overde rastalanan neymiş peki Genişletmek için tıkla... En büyüğü 22 cm olan folikül diyor yumurtam yani 22 cm
Ebrulibayan .!.: Sol overde rastalanan neymiş peki Genişletmek için tıkla... En büyüğü 22 cm olan folikül diyor yumurtam yani 22 cm
H hipokrat Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2025 71 3 1 34 Cumartesi 14:16 Konu Sahibi Konu Sahibi hipokrat #6 Ebrulibayan .!.: Sol overde rastalanan neymiş peki Genişletmek için tıkla... Folükül yumurta demek kist olsa boyutuyla yazardı diye biliyorum ben doktor çünkü çatlatma yazdı ama bulamadım 21 cm olan kesin yumurtam
Ebrulibayan .!.: Sol overde rastalanan neymiş peki Genişletmek için tıkla... Folükül yumurta demek kist olsa boyutuyla yazardı diye biliyorum ben doktor çünkü çatlatma yazdı ama bulamadım 21 cm olan kesin yumurtam
Ebrulibayan Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ocak 2021 1.534 1.929 83 27 Cumartesi 14:36 Konu Sahibi Konu Sahibi hipokrat #7 hipokrat .!.: Folükül yumurta demek kist olsa boyutuyla yazardı diye biliyorum ben doktor çünkü çatlatma yazdı ama bulamadım 21 cm olan kesin yumurtam Genişletmek için tıkla... Hımm bilemiyorum. Doktor öyle dediyse öyledir. Bir yakınıma bu şekilde rapor hazırlanmıştı doktor polikistik over var demişti.
hipokrat .!.: Folükül yumurta demek kist olsa boyutuyla yazardı diye biliyorum ben doktor çünkü çatlatma yazdı ama bulamadım 21 cm olan kesin yumurtam Genişletmek için tıkla... Hımm bilemiyorum. Doktor öyle dediyse öyledir. Bir yakınıma bu şekilde rapor hazırlanmıştı doktor polikistik over var demişti.
H hipokrat Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2025 71 3 1 34 Cumartesi 14:58 Konu Sahibi Konu Sahibi hipokrat #8 Ebrulibayan .!.: Hımm bilemiyorum. Doktor öyle dediyse öyledir. Bir yakınıma bu şekilde rapor hazırlanmıştı doktor polikistik over var demişti. Genişletmek için tıkla... Yani ek olarak kist diye belirtilmiştir yoksa folükül demek yumurta demek
Ebrulibayan .!.: Hımm bilemiyorum. Doktor öyle dediyse öyledir. Bir yakınıma bu şekilde rapor hazırlanmıştı doktor polikistik over var demişti. Genişletmek için tıkla... Yani ek olarak kist diye belirtilmiştir yoksa folükül demek yumurta demek