• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakarmısınız

yuksel3468

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
50
15
3
Kızlar uzun ugraşlar sonunda doğal yolla hamile kaldım daha keseyi bile görmedik çok yeni dedi doktorum rahim kalınlıgı 19 cm bulmuş fakat bana progestan 200 mg verdi vajinal yoldan daha önceden kullanan oldumu bu ilacı genelde neyden dolayı veriliyor

Hepimiz kullandık sanırım burda 😊bebek tutunsun, rahim kalinlassin, kanama alanı falan varsa temizlensin ya da tedbir amaçlı size birşey demediyse tedbiren vermiştir basit bı hormon kullanabilirsiniz, sadece problem olduğunda verilmez, tedbir olsun diye de veriliyor, kullanınca beyaz kesik kesik akıntın olur normal bı durum korkma

Hepimiz kullandık sanırım burda 😊bebek tutunsun, rahim kalinlassin, kanama alanı falan varsa temizlensin ya da tedbir amaçlı size birşey demediyse tedbiren vermiştir basit bı hormon kullanabilirsiniz, sadece problem olduğunda verilmez, tedbir olsun diye de veriliyor, kullanınca beyaz kesik kesik akıntın olur normal bı durum korkma
Teşekkür ederim korktum verince içeriği okuyunca acaba sıkıntı çıkarmı diye yan etkisi çokmuş çünkü

Onlar yutunca oluşuyor acayip mideye falan dokunuyor o yüzden vajinal istedim hep aylarca kaç kutu kullandım bilmiyorum, vajinal almanın zararı min. Zaten direkt atmış oluyorsun eridikten işini yaptiktan sonra, korkma kullan zararlı bı durumu yok

Back