Bide süreciniz nasıl ilerledi anlatırmısınızBenimde öyle olmuştu tekrar hayırlısı kolaylıkla olur inşallah
Maalesef ekimde 8 haftalık kalp durması ile kürtaj oldum bu ay da adetim bittikleri sonra korunmadım bende bir hafta sonra test yapıcam belki tutmuştur tekrar Allah büyükİnşallah siz hamilemisiniz
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorumMaalesef ekimde 8 haftalık kalp durması ile kürtaj oldum bu ay da adetim bittikleri sonra korunmadım bende bir hafta sonra test yapıcam belki tutmuştur tekrar Allah büyük
Kiz ben 8 aydir evliyim eşim istiyor olmuyo doktora gittik ikimizdede sıkıntı yok napicaz bilmiyorumDayanamayıp yapıyorum sonrası hayal kırıklığı 7ay önce kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için 4aydır deniyoruz olmadı
Yumurtlama günlerini takip et adetin biter bitmez gün aşırı ilişkide bulunun birde soğan kürü dene canımKiz ben 8 aydir evliyim eşim istiyor olmuyo doktora gittik ikimizdede sıkıntı yok napicaz bilmiyorum
Sogan kürü o nedir yiyecek miyimYumurtlama günlerini takip et adetin biter bitmez gün aşırı ilişkide bulunun birde soğan kürü dene canım
Soğanı kaynat suyunu 7gün içSogan kürü o nedir yiyecek miyim
Ben suan adetteyim simdide kulansam olur muSoğanı kaynat suyunu 7gün iç
Regl dönemi önerilmez, bu şekilde kürleri ilk kan değerlerinizi öğrenip yapmanızı tavsiye ederim ben incir kürü yaptım prolaktinim tavan yaptı herkesde malesef güzel sonuclar vermiyor bir de 8 ay demişsiniz zaten 1 sene normal derler üzülmeyinBen suan adetteyim simdide kulansam olur mu
ZAten bebek olana kadar dogana kadar 1 sene gecer bence vakti gelmis ama hic bir sorun yokken neden olmuyo onu anlamiyorumRegl dönemi önerilmez, bu şekilde kürleri ilk kan değerlerinizi öğrenip yapmanızı tavsiye ederim ben incir kürü yaptım prolaktinim tavan yaptı herkesde malesef güzel sonuclar vermiyor bir de 8 ay demişsiniz zaten 1 sene normal derler üzülmeyin
O şekilde olmuyor, değişik dusunmussunuz. Doktorlara muayene gidince ilk size bir sene dene derler her ay hamilelik oraniniz artar 1 sene sonra eğer giderseniz hsg filan ister biraz araştırın derimZAten bebek olana kadar dogana kadar 1 sene gecer bence vakti gelmis ama hic bir sorun yokken neden olmuyo onu anlamiyorum
Ayrıca sebepsiz interfilite arastirabilirinizZAten bebek olana kadar dogana kadar 1 sene gecer bence vakti gelmis ama hic bir sorun yokken neden olmuyo onu anlamiyorum
Rica ederim bizimde başımızdan geçti her zaman yazabilirsiniz bilgi paylasimi iyidirValla işte bunu bilmiyordum doktorlar bana diyordu bi sıkıntı yok hsg flan bahsetmemisti tesekur ederim tavsiye herzaman iyidir