Ön dişlerin bir tık önde gibi geldi ama onun dışında ben beğendim güzel gözüküyorKızlar sizce dişlerim nasıl iyi mi yoksa herhangi bir bozukluk varmı?Eki Görüntüle 3214585 Eki Görüntüle 3214586
çok teşekkür ederim :)Ön dişlerin bir tık önde gibi geldi ama onun dışında ben beğendim güzel gözüküyor
Çok teşekkür ederim :)Keşke konu başlığını atsaydınız ay yazık birine dertli bir şey oldu diye düşünüp girdim.
Ne gibi bir sorun var dişlerinizde? Gayet güzel inci gibi
tel şart :)Kızlar sizce dişlerim nasıl iyi mi yoksa herhangi bir bozukluk varmı?Eki Görüntüle 3214585 Eki Görüntüle 3214586
Ön 2 dis biraz uzun sanki ama sıkıntı yok fazlaKızlar sizce dişlerim nasıl iyi mi yoksa herhangi bir bozukluk varmı?Eki Görüntüle 3214585 Eki Görüntüle 3214586
Bence yeni yaptirmissiniz ön iki disleriii farkediliyor mu diye soruyosunuz :))Güldüm hahahahahaha bence çok tatlı duruyor
Hayır kendi dişlerim. Hep böyle nasıl göründüğü hakkında fikir sormak istedim. Geçen hafta da diş taşı temizliği yaptırdım. Hergün iki kere fırçalarım. :)Bence yeni yaptirmissiniz ön iki disleriii farkediliyor mu diye soruyosunuz :))
Üzgünüm renklerinden baya belli yapili olduğu iki diş bembeyaz diğerleri kırık beyaz sarıya kaçık:)Hayır kendi dişlerim. Hep böyle nasıl göründüğü hakkında fikir sormak istedim. Geçen hafta da diş taşı temizliği yaptırdım. Hergün iki kere fırçalarım. :)
Aaa fark etmemiştim hiiçÜzgünüm renklerinden baya belli yapili olduğu iki diş bembeyaz diğerleri kırık beyaz sarıya kaçık:)
Gerçekten kendi dişlerim, Yemin ederim.Üzgünüm renklerinden baya belli yapili olduğu iki diş bembeyaz diğerleri kırık beyaz sarıya kaçık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?