• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakarmısınız

Mucizemmm16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
8.536
7.145
148
33
Kızlar bu ay erken adet oldum 19. Gün de ilk iki gün çok yoğundu daha sonra 3 gün pembe sulu gibi kanlı oldu 3 gün de az az öyle devam etti bi kaç saat önce ağrı kesici içtim baş ağrısından dolayı ve şuan kanamam var sizce düşük mü yapıyorum ağrımda var başına böyle bişey gelen varmı

Kızlar bu ay erken adet oldum 19. Gün de ilk iki gün çok yoğundu daha sonra 3 gün pembe sulu gibi kanlı oldu 3 gün de az az öyle devam etti bi kaç saat önce ağrı kesici içtim baş ağrısından dolayı ve şuan kanamam var sizce düşük mü yapıyorum ağrımda var başına böyle bişey gelen varmı
Olabilir canim bi kan testi verirsen senin için iyi olur

Benimde başıma geldi wajinaya alttan muayene yaptı doktor ve enfeksiyon var bu düzensizlik bu sebepten dedi ilaç yazdı sadece 5 gün kullan dedi. Şuan iyiyim yani işe yaradı

Benimde başıma geldi wajinaya alttan muayene yaptı doktor ve enfeksiyon var bu düzensizlik bu sebepten dedi ilaç yazdı sadece 5 gün kullan dedi. Şuan iyiyim yani işe yaradı
Adetım biteli 2 gün olmuştu bu yüzden panikledim ağrı kesici ilaç içince kasıklarım belim ağrımaya başladı 2 ay önce enfeksiyon geçirdim iyiyim gibi ama bu ayki adetim çok garip pıhtı vs hiç yoktu 😕 ilk kez hem pembemsı ve çok erken oldum her ay test yaparım bu ay yapmamıştım yoktur nasılsa diye 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Adetım biteli 2 gün olmuştu bu yüzden panikledim ağrı kesici ilaç içince kasıklarım belim ağrımaya başladı 2 ay önce enfeksiyon geçirdim iyiyim gibi ama bu ayki adetim çok garip pıhtı vs hiç yoktu 😕 ilk kez hem pembemsı ve çok erken oldum her ay test yaparım bu ay yapmamıştım yoktur nasılsa diye 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Benimde adetimden 4 gün sonra oldu. İşin kötüsü kan gelmesine rağmen doktora gitmedim 9 gün adet gördüm 4 gün sonra tekrar siyah kan ve gitmedim.. o ağrı karnıma gelene kadar gitmedim hatta 5 gün boyunca kanamam oldu gittiğimde 5. Gündü yani. İdrardan sonrada özellikle pembe kırmızıya yakın kan görürdüm klozette. Kadın doğum a gittim ilk önce kan ve idrar testi verdim kanda gebeliğe bakıldı ve negatif çıktı sonra alttan muayene istendi sonuç wajina içi çok sıcaktı (doktor söyledi çok sıcak oluşu iyi değil birkere ordan belli oluyor dedi) ve enfeksiyon var dedi ilaçtan sonra düzene girer dedi dedigide oldu

Back
X