• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

efulim_61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
570
Puanlar
103
Kızlar benim en son adet başlangıcım 15 ağustos 20si temizlendim. Ve tatile çıktım eşim işi nedeniyle gelemedi haliyle ilişkide olmadı benim yumurtlama 2 eylüldü. Ve dönüşte yani 2 eylül ilişki oldu. Şimdi ben hamile kalırsam eylül ayı mı baz alınır yoksa ağustos mu? Ağustosta hiç birliktelik olmadı eylül 2 de oldu..

Hamilelik olursa son adet tarihinden değerlendirilir.
Canım baktım hamilelik hesaplamaya son adet tarihinin başlangıcı baz alınıyor 2 haftalık 5 gün hamile olduğumu söylüyor ama ben ilişki yaşamadım ki öncesi hamile kalırsam nasıl 2 haftalık oluyor? Kafam karıştı

Canım baktım hamilelik hesaplamaya son adet tarihinin başlangıcı baz alınıyor 2 haftalık 5 gün hamile olduğumu söylüyor ama ben ilişki yaşamadım ki öncesi hamile kalırsam nasıl 2 haftalık oluyor? Kafam karıştı
Ne olursa olsun, yine aynı şekilde son adet tarihinden değerlendirme yapıyorlar. Önemli olan yumurtlama gününe denk gelmesi öbür türlü tutması zor zaten... Çok çok geç döllenme derler.

Ne olursa olsun, yine aynı şekilde son adet tarihinden değerlendirme yapıyorlar. Önemli olan yumurtlama gününe denk gelmesi öbür türlü tutması zor zaten... Çok çok geç döllenme derler.
Anladım canım tşk ederim

Back