kızlar bakarmısınız sizce bu normalmi

nursevgi

neseli ve sabırsız
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
246
4
96
37
Van
kızlar ben nisan ayında ikinci tup bebek denememi oldum nisan ayının 21nde test gunumdu test yaptım 56cıktı aynı gunde kanamam basladı ikinci testi yaptım 18e dusmustu yani kimyasal gebelik dediler .bu arada 21.inde kanamam olduya 3gun surdu merkeze haber verdim olmadı ama bir haftaya kadar asıl kanamanız baslayacak dediler ben ozamandar beri halada hasta olmadım sizce bu normal biseymi yoksa kotu biseymi var yumurtalar artık calısmıyormu doktora gitmeyede cok korkuyorum fikri olanlar lutfen yardım edin

bazı kıişlerde böle adet gecıkmesı olabılıyo canım........ama yınede gıtmen gerek doktora ......duzene gırmesı lazım adetlerının.......sonuç ble düşmış kımyasal denmış pekı doktorun senı araypta gel bı bakalım belık başka bışey olmuş dış gebelık omuş vs ....demedımı......gıtmen gerek arkadaşım......geçmış ols...stresde etkıler çok kafaya takmış olabılırdısn ılaçlar tepkı göstermış olabılıyoooo..............sebep çok ama doktorun gormesı lazım

canım benim diyorum ya ozamandar beri daha doktorumun sesini bile duymadım aramadıkı ben aradıgımda sadece hemsirelerle gorusuyorum doktor seni arayacak deyip kapatıyolar iki ay gecti halada ramadı testten sora hic muayene bile olmadım ben vandayım doktorum ankarada ama gel gormem lazım dese hemen giderdim

bence kendı şehrınde bı doktora gıt canım ne var ne yok bı baksın..................inş yenıden olursun tedavı bebişine kavuşursıun inşşşş

insallah canım dualarınızı eksik etmeyin bu durum beni korkutuyor ileriyi dusunup daha cok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

yokk canım ya korkma inş bışey yoktur normak bı gecekmedır ama yınede gıtmen gerek..............inş rabbım kolaylık versın

canım bu arada sen neler yapıyosun durumun nasıl gidiyo bizide bilgilendirmeyi ihmal etme olurmukaydirigubbakcemile2

ben sıkıntıyla beklıyorum canım..................belırtı fılan yok umutlar azalıyooo ...........ama hayırlısı neyse o olsun................pazartesıyı beklıyorum canım................evdeyım ....evde olmak sıkıcı.........bişi yapmakta ıstemıyo ınsan...............balkonuma cıkımmm.............
showda ahmet marankı var bakıyomusunuz

ben sıkıntıyla beklıyorum canım..................belırtı fılan yok umutlar azalıyooo ...........ama hayırlısı neyse o olsun................pazartesıyı beklıyorum canım................evdeyım ....evde olmak sıkıcı.........bişi yapmakta ıstemıyo ınsan...............balkonuma cıkımmm.............
showda ahmet marankı var bakıyomusunuz

senacım ya.............ıyıym heyecan arttı ve umutlarım da sankı azalıyooo....psıkolojık sanırınm ama belırtı falan yok ya............neyse canım gorecez inşşşşş...........sen nasılsın

canim bence 3 gunde olsa adet olmusun kimyasal gebelik yasamisin sonrada gecikme normal zaten ama biraz daha gelmezse bi dr git

biliyormusun bazen bisey yapmadan beklemekte guzeldir ama belirti yok diye umudunu kaybedersen bebisin cok uzulur bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…