• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakarmısınız lütfen? 😔

Mylovebaby

Minik kuş...
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar günaydın tekrar geldim çünkü sizlere sormam gereken belirtilerim var.
Benim yumurtlama günüm 18 ekim 2021 di o gün ve o günden bir hafta öncesinden itibaren korunmasız ilişki oldu. 4 veya 3 gündür karnımın sol tarafında ince ince sızılar oluyor aynı şey sol kasığımda da oluyor ama sürekli değil ara ara otururken falan oluyor bazen çok hafif midem bulanıyor ama geçiyor adetime de 7 gün var ve göğüslerim çok dolgunlaştı ve beyaz şekilde akıntımda oluyor ama çok değil. Dün gece de yatarken sağ karnımın kasık ve karın birleştiğe yere çok hissettirici sancı girdi göğüslerimde uçları çok acıyor sadece uçları ishalde var geceleri uyanıp çişe de kalktığım oluyor. Karnımda şişlik de var.
bunlar psikolojik mi yoksa hamilemiyimdir?

Arkadaşlar günaydın tekrar geldim çünkü sizlere sormam gereken belirtilerim var.
Benim yumurtlama günüm 18 ekim 2021 di o gün ve o günden bir hafta öncesinden itibaren korunmasız ilişki oldu. 4 veya 3 gündür karnımın sol tarafında ince ince sızılar oluyor aynı şey sol kasığımda da oluyor ama sürekli değil ara ara otururken falan oluyor bazen çok hafif midem bulanıyor ama geçiyor adetime de 7 gün var ve göğüslerim çok dolgunlaştı ve beyaz şekilde akıntımda oluyor ama çok değil. Dün gece de yatarken sağ karnımın kasık ve karın birleştiğe yere çok hissettirici sancı girdi göğüslerimde uçları çok acıyor sadece uçları ishalde var geceleri uyanıp çişe de kalktığım oluyor. Karnımda şişlik de var.
Gogusun ilk defa mi boyle oldu . Her zaman olan belirtilerse piskolojik bence

Erken gebelik testi yap yada evde ovulasyon testi varsa yapın ben 7 gün kala ovulasyon testinde gördüm sonra erken gebelik aldım pozitif çıktı sonra normal ucuz gebelik testi aldım çok az ikinci çizgi çıktı

Gogusun ilk defa mi boyle oldu . Her zaman olan belirtilerse piskolojik bence
Göğüsüm ilk defa sadece uçları acıyo birde normalde benim adetime 14 gün kala başlardı göğüs hassasiyetim ve etrafıda acırdı bu sefer adetime 8 gün kala başladı hassasiyet ve sadece şimdi göğüs uçlarım acıyo

Erken gebelik testi yap yada evde ovulasyon testi varsa yapın ben 7 gün kala ovulasyon testinde gördüm sonra erken gebelik aldım pozitif çıktı sonra normal ucuz gebelik testi aldım çok az ikinci çizgi çıktı
Normal gebelik testi var şimdş onunla yapsam belli olurmu

çok erken değil mi gebelik belirtileri için , bir test yapın isterseniz : )

Yaptınız mı? Geri dönüş yapmamışsınız gördüm merak ettim. INŞALLAH pozitif çıkmıştır da sevinçten dönüş yapmayı unutmuşsunuzdur
ben değil başka bir arkadaş konu sahibi test sonucunu atmış sanırım yanlış görmediysem negatif.

çok istiyorum nasip olur banada inşallah
Umarım siz ve isteyen herkes anne olur ama rica ediyorum sürekli aynı konuyu açmayın lütfen.
Perşembe gününden bu yana aynı içerikle 4 konu açtınız üyeler hepsine yorum yazdı, heyecanınızı anlıyorum lakin tek bir konu açıp o konu üzerinden yorum almanız daha sağlıklı olurdu.

Back
X