Kızlar bakarmısınız lütfen bhcg ye 🙏🏻

Evet canım ilk kanamam geldipi günden beri progestan kullanıyorum hamile olup olmadığımı bilmiyordum bile doktorumu aradım bende böyle böyle lekelenme var dedim progestanını hemen kullan yarında bi kan ver dedi bu progestan hap düşüğe engel oluyormuş kanamayı durduruyormuş inşallah yarın kan verecem 2 katı yükseltmiştir bide ben bu ay doktorumun tavsiyesiyle coraspin kullandım geçen ay kimyasal olduğh için doktorum belki pıhtılaşmadan dolayı felanda olabilir dedi valla kafam allak bullak ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum

Çok iyi anlıyorum senin doktor gene iyi benimkine dedim gecen Cuma kahverengi akıntım geliyor diye kimyasal veya yerleşmede olabilir dedi ilaç falan yazmadı bugün doktorum ameliyattaydı başka doktora gittim progestoron testi istedi bide bhcg

Benimde böyle ara ara geliyor CAnım seni çok iyi anlıyorum ve kaşık ağrısıda var adet olucak gibi

Benimde böyle ara ara geliyor CAnım seni çok iyi anlıyorum ve kaşık ağrısıda var adet olucak gibi
Bende kasık ağrısı yok canım güç adet belirtisi felanda yok
progestan kullanıyormusun canım

Son durumunuz nedir merak ettim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…