- 10 Temmuz 2024
- 108
- 185
- 18
- Konu Sahibi gamzeli-333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok zorlayınca gördüm :) erken gebelik testi yapsanız daha net görünür benceEki Görüntüle 3449960 kızlar adetime 3 gün var test yaptım 10 15 dk sonra hayalet çizgi gibi bişey gördüm sizce de varmı benmi yanlış görüyorum
3 günüm var zaten gecikirsem hastaneye gidicem o yüzden şimdilik böyle deniyim dedim varmıdır sizce :)Evet çok zorlayınca gördüm :) erken gebelik testi yapsanız daha net görünür bence
Evet olabilir hafif belli oluyor. Muhtemelen gözle daha net görünüyordur. Yarın sabah tekrarlayın olmazsa daha da koyulaşır. Hayırlı olsun inş3 günüm var zaten gecikirsem hastaneye gidicem o yüzden şimdilik böyle deniyim dedim varmıdır sizce :)
Teşekkür ediyorumEvet olabilir hafif belli oluyor. Muhtemelen gözle daha net görünüyordur. Yarın sabah tekrarlayın olmazsa daha da koyulaşır. Hayırlı olsun inş
Benim de regl 5 gün kala kaset test bu şekilde çıkmıştı çok dikkatli bakıldığın da belliydi hemen erken gebekilik testi aldım onda daha net gördüm ertesi günü kan verdim 28 çıkmıştıEki Görüntüle 3449960 kızlar adetime 3 gün var test yaptım 10 15 dk sonra hayalet çizgi gibi bişey gördüm sizce de varmı benmi yanlış görüyorum
Ben reglime 5 6 gün varken kan verdim negatif çıktı doktor kaç gün gecikti dedi ben daha gecikmedi dedim bide üstüne kızdı bana gecikmeden niye kan veriyosun dedi. Şimdi gecikmesini bekliyorum ama hissediyorum sanki var gibi bişeylerBenim de regl 5 gün kala kaset test bu şekilde çıkmıştı çok dikkatli bakıldığın da belliydi hemen erken gebekilik testi aldım onda daha net gördüm ertesi günü kan verdim 28 çıkmıştı
Normal testte kaç dakika sonra belli oldu senin canımBenim de regl 5 gün kala kaset test bu şekilde çıkmıştı çok dikkatli bakıldığın da belliydi hemen erken gebekilik testi aldım onda daha net gördüm ertesi günü kan verdim 28 çıkmıştı
İnşallah Allah gönlüne göre versin bekle isterse. Erken gebelik testi de yapabilirsin onda çıkıyor yaniBen reglime 5 6 gün varken kan verdim negatif çıktı doktor kaç gün gecikti dedi ben daha gecikmedi dedim bide üstüne kızdı bana gecikmeden niye kan veriyosun dedi. Şimdi gecikmesini bekliyorum ama hissediyorum sanki var gibi bişeyler
Hemen çıktı gölge gibiydi amaNormal testte kaç dakika sonra belli oldu senin canım
Allah razı olsun rabbim bütün isteyenlerin kucağını doldursunİnşallah Allah gönlüne göre versin bekle isterse. Erken gebelik testi de yapabilirsin onda çıkıyor yani
Teşekkür ediyorum
Sonucunuz ne çıktı acaba doğru muymuş :)Teşekkür ediyorum
Ben göremedim regl günü tekrarla bakalım inşallah vardırEki Görüntüle 3449960 kızlar adetime 3 gün var test yaptım 10 15 dk sonra hayalet çizgi gibi bişey gördüm sizce de varmı benmi yanlış görüyorum
Sonucunuz ne çıktı acaba doğru muymuş :)
Evet doğruymuş 14 gün geciktim yarın randevum varBen göremedim regl günü tekrarla bakalım inşallah vardır
Siz de gebelik var gibi duruyor. Bi kan verin istersenizKızlar benimkini de yorumlarmısınız. Normalde korunuyorduk geçen çarşamba korunmasız ilişki oldu. Bugün 8.gün böyle çıktı. Yanılma payı oluyor dimi bu testlerin
Eki Görüntüle 3457226
10 gün dolmasını bekliyorum canım bakalım eğer olmazsam gidicemSiz de gebelik var gibi duruyor. Bi kan verin isterseniz
Hamilemisiniz acaba değeriniz kaç çıktı kandaEvet doğruymuş 14 gün geciktim yarın randevum var
Evet hamileyim bugün gittim hastaneye keseyi gördüm. Kanı adetten 6 gün önce verdiğim için negatif çıktı sonra 3 günüm varken kaset test yaptım silik çizgiyle öğrendim ve 2 hafta boyunca kan vermedim bugün hastaneye giderek öğrendimHamilemisiniz acaba değeriniz kaç çıktı kanda
Var gibi görünüyor ben de böyle öğrendim eğer hemen çıktıysa vardır benim 5 10 dk içinde silik çizgi çıkmıştıKızlar benimkini de yorumlarmısınız. Normalde korunuyorduk geçen çarşamba korunmasız ilişki oldu. Bugün 8.gün böyle çıktı. Yanılma payı oluyor dimi bu testlerin
Eki Görüntüle 3457226