Başka varsa yap bitane daha aynısı çıkarsa kan verirsinAdetime 3 gün var ama aşırı mide bulantısı yaşıyorum dün serum yedim o derece kötüyüm baş dönmem de var test yaptım böyle çıktı silik çizgi çıktı gebelik durumunda daha mı koyu olur sizce kan verip baktırmalımıyım
Başka yoktu ben çok ihtimal vermediğim için bir tane almıştım bugün bekledikçe sanki daha da neyleşti silik çizgiBaşka varsa yap bitane daha aynısı çıkarsa kan verirsin
Benimde böyle valla bende bekliyorum adetime 4 veya 6 gün arası bişey kaldıŞimdi böyle olmuş
Bence bizim testlerimiz aynı görünüyorBenimde böyle valla bende bekliyorum adetime 4 veya 6 gün arası bişey kaldı
Bence deBence bizim testlerimiz aynı görünüyor
YokAdetime 3 gün var ama aşırı mide bulantısı yaşıyorum dün serum yedim o derece kötüyüm baş dönmem de var test yaptım böyle çıktı silik çizgi çıktı gebelik durumunda daha mı koyu olur sizce kan verip baktırmalımıyım
ben gölge gördüm bence bir kaç gün daha geçsin testi tekrarlayın. umarım pozitif görürsünüz net bir şekildeAdetime 3 gün var ama aşırı mide bulantısı yaşıyorum dün serum yedim o derece kötüyüm baş dönmem de var test yaptım böyle çıktı silik çizgi çıktı gebelik durumunda daha mı koyu olur sizce kan verip baktırmalımıyım
Hemen çıktıysa bu çizgi gebesin cnm geçen günde benim böyle olmuştu. Ama gebelik yoktu kan ver kesin çözümAdetime 3 gün var ama aşırı mide bulantısı yaşıyorum dün serum yedim o derece kötüyüm baş dönmem de var test yaptım böyle çıktı silik çizgi çıktı gebelik durumunda daha mı koyu olur sizce kan verip baktırmalımıyım