• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakarmısınız 11 gun once gelen adet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ecemsuhasanahmet35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.733
3.931
133
33
Slm kızlar adetime 11 gün vardı dun kahve rengımsı akıntı vardı ondan 2 gun önce de ıp gibi ince 2 tane kırmızı kan gelmişti ama böle ilk defa oldu cok tuaf oldu pembesi açık renk kırmızı dgl peceteye silindim mi geliyor ve suan Ped taktım kahverengi akmıs normalde yarın adetmın 21 gunu oluyor Dr gidecektim progesteron testı için

Slm kızlar adetime 11 gün vardı dun kahve rengımsı akıntı vardı ondan 2 gun önce de ıp gibi ince 2 tane kırmızı kan gelmişti ama böle ilk defa oldu cok tuaf oldu pembesi açık renk kırmızı dgl peceteye silindim mi geliyor ve suan Ped taktım kahverengi akmıs normalde yarın adetmın 21 gunu oluyor Dr gidecektim progesteron testı için
Ya gebelik vardır yerleşme kanamasıdır yada yumurtlama gününde bazen böyle lekelenme/kanama olabiliyor, yumurtlama günündür.
(Bende de son 2 aydır iki adet arasında kısa süren kanamam oluyor. Doktorum yumurtlama kanaması demişti.)

İnşallah kotu bir şey olmasında bugun ıstahım yok midem bulanıyor psikolojik olarak baskı altında kaldım arkadsım sayesinde yarın Dr gidecem E epilesnos cançiğerimbenim😍

Tşk ederim canım gittim progesteron hormonu baktı cok dusuk cıktı bana cyclo-progynova ilaç verdi cuma günü başlayacam

Back