- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi duyguyigitemre
Kızlar kullandigim takvimim programına göre adetim 2 gun gecikti uc gundur de test yapıyorm cıkıyor ama tam koyu degil bakar misnz normal mi? @?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok şükür pozitif ancak Inanın kimyasal yasayıncs korkuyorum daha öncesinfde hıc ilerlememıstı simdi de tedirginim cok tesekkur ederımE pozitif işte. Tebrikler.
Cok tesekkur ederım cok sagolun :))Ayy tebrik ederimhayırlı olsun sağlıkla doğsun İnsAllah
![]()
Insallah canım darısı sana olsun tüm isteyenlere :))Darısı bana hadi. Ikinciyi istiyorum :)
Çizgiler gayet net canım hayır lı olsun,kan testi yaptırırsan kesinleşir İnşallah sağlıkla ilerlesinKızlar kullandigim takvimim programına göre adetim 2 gun gecikti uc gundur de test yapıyorm cıkıyor ama tam koyu degil bakar misnz normal mi? @?Eki Görüntüle 2283603
Yarın ilk işim insallah tesekkur ederım :)Çizgiler gayet net canım hayır lı olsun,kan testi yaptırırsan kesinleşir İnşallah sağlıkla ilerlesin![]()
Ay verdim cok sukur 692 cıktı cok cok şükürHayırlı olsun
Kan testi vererek haftasını öğrenebilirsin![]()
Aaaa hadi gözün aydın..Ay verdim cok sukur 692 cıktı cok cok şükür![]()
Bir ikiye katlansın ınsallah carsamba tekrar vericem :))Aaaa hadi gözün aydın..
Sağlıkla ilerlesin hamileliğin inşallah sağlıkla doğsun ❤
İnşallah daha çok minik annesi 3 haftalık olabilirBir ikiye katlansın ınsallah carsamba tekrar vericem :))
Ayy ınsallah saglıkla ilerler :)) sizde saglıkla kucagınıza alırnsz ınsallahİnşallah daha çok minik annesi 3 haftalık olabilir![]()
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalımAyy ınsallah saglıkla ilerler :)) sizde saglıkla kucagınıza alırnsz ınsallah![]()