Kızlar bakar mısınız

merviki

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2024
112
21
25
11.12 tarihinde gebelik testi verdim dört gün geçtiğim için sonuç 28.3 çıktı sağlık ocağı doktoru daha bir haftalık falan dedi çok yeniymis bugün yeniden verdim sizce pazartesi gitmelimiyim daha çok mu erken , doktor güldü başkası bir aylıkken falan fark ediyor seninki daha günlük nasıl fark ettin diyor 😂

Ben 23.10 değerle öğrenmiştim adetime 6 gün vardı. Tam bir hafta sonra yanlış hatırlamıyorsam keseyi görmeye gitmiştim.

Direkt haftaya gitsen birşey anlaşılmaz boşuna stres iki haftaya on güne gel der gönderir haftaya da beta bak 3000civarina ulaştığında gidersen daha mantıklı olur, hayırlı olsun inşallah

2 güne bir 2 katına çıkacak kadar yükselir canım 2 gün sonra istiyorsan tekrar verebilirsin :)
Bugün tekrar verdim işte sonucu bekliyorum sağlık ocağındaki doktor iki hafta sonra gel dedi bende dayanamadım yine geldim diye gitmek zorunda kaldım

Peki kaçıncı haftada kese görünüyor
Belli olmaz her gebede değişir o yüzden 3bin civarında gidersen Yolk kese, bebis oluşumu görebilirsin belki kalp atışını da duyabilirsin ama erkenden gidersen keseyi bile goremeyebilirsin beta takip et ve sabret başka çaresi yok bu arada bol su içip güzel beslen ❣️

X