- 29 Mayıs 2022
- 110
- 56
- 25
-
- Konu Sahibi Beyaz papatya16
30 eylulde olmam gerekiyorİdrar için erken canımmm. Beklenen adete çok yakınsan kan ver
Çarşamba kan versen çıkabilir en erken. Beta hcg hormonu önce kanda belli olur idrara geçişi geç olur30 eylulde olmam gerekiyor
Tesekkur ederim carsamba gunu kan veriyim en iyisi insallah isteyen herkes pozitif bir sonuc alirÇarşamba kan versen çıkabilir en erken. Beta hcg hormonu önce kanda belli olur idrara geçişi geç olur
Hayır üzülmeyin erken. Bu arada bu test normal test miydi, erken gebelik testi mi ?Icimde asilamadan belli oldu hissi var dayanamadik esimle yap testi dedi yaptim simdi umudum kalmadi
Erken gebelik testiHayır üzülmeyin erken. Bu arada bu test normal test miydi, erken gebelik testi mi ?
Tamam tesekkur ederim soyledikleriniz cok onemli benim icinNormal kaset testse hiç güvenmeyin kesinlikle negatif çıkar gebelik olsa bile. Daha çok erken, Çarşamba kan verin moral çok önemli
Insallah oyledir soylenenler cok onemli tesfi yapana kadar herzaman icimde var diye dusunuyodum testi yapinca cok uzuldum cok agladimbenim bildigim 13.gün hcg sıfırlanıyo yarın yap bizede at çarşambada yapman lazım daha erlen bence ümidimizi kaybetmeyelim