- 30 Ekim 2016
- 1.421
- 499
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
Pco var mıKızlar SAT 6 ekim
13 Ekim rahim filmi
Ve halen daha adet görmedim ben
Gebelik testi yaptım ama negatif
ovulasyon testi yaptım böyle çıktı 49.gün
Neden böyle oldum bilgisi olan varsa yazabilir mi
Hayır yokPco var mı
Adetin 49.günüDaha yumurtlama mış olabilir siniz yeni baslıyor sanırım bi iki gune pik olur inşallah.
Of ama yaRahim flimi in geciktirme yaptıgını duydum.
Dün girdik bugün ara yarın devamBol bol ilişkiye girin Yumurtan pik yapar 2 güne.. İyi değerlendir. Takip et bakalım adet günlerini
Pik olur mu yarın acabaBol bol ilişkiye girin Yumurtan pik yapar 2 güne.. İyi değerlendir. Takip et bakalım adet günlerini
OlurPik olur mu yarın acaba
Olur yüksek ihtimal yarın en geç sonraki günPik olur mu yarın acaba
Hormon tahlilleri yaptırdınız mı belki hormonal bi durum vardır adetin 2.günü yapılıyor genelde ama adet döneminde olmadan da yapılıyor bi çok hormon tahlili bana doktor sadece lh adet döneminde olsa yeter demişti ben hem adet öncesinde hem de adet döneminde yaptırmıştım hormon tahlillerini bence bi gidip baktırın derimAdetin 49.günü
Yaptırdım tabi ama hiçbir sıkıntı yokHormon tahlilleri yaptırdınız mı belki hormonal bi durum vardır adetin 2.günü yapılıyor genelde ama adet döneminde olmadan da yapılıyor bi çok hormon tahlili bana doktor sadece lh adet döneminde olsa yeter demişti ben hem adet öncesinde hem de adet döneminde yaptırmıştım hormon tahlillerini bence bi gidip baktırın derim
Adet söktürücü vermedi mi doktor? Gebelik Yok hormonlar normal adet 49 gündür Yok ilginç pcos ta yokYaptırdım tabi ama hiçbir sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?