Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hacer bayrak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
7
1
1
31
Bugün kadın doğuma gittim erken muayene olsun yumurtaliklarima kan değerlerine baksın die doktor sadece alttan muayene etti bide simir testi yaptı bende rahat edemedim eve geldim erken gebelik testlerinden yaptım sonuç negatif çıktı ama adetime daha 6 gün var sizce erkn mi yaptım yoksa sonuç gerçekten negatif mi gerçi gebelik olsa alttan muayenede çıkar di demi Office

Bugün kadın doğuma gittim erken muayene olsun yumurtaliklarima kan değerlerine baksın die doktor sadece alttan muayene etti bide simir testi yaptı bende rahat edemedim eve geldim erken gebelik testlerinden yaptım sonuç negatif çıktı ama adetime daha 6 gün var sizce erkn mi yaptım yoksa sonuç gerçekten negatif mi gerçi gebelik olsa alttan muayenede çıkar di demi Office
Gebelik olsa dr anlardi diye dusunuyorum .Rahim duvari vs .Rabbim tez zamanda nasipe etsin .

Kese en az 3bin gibi bir değerde görünüyor yani yaklaşık adetin geceli 1 hafta olması gerekiyor. Kisaca hamile olsan da çıkmazdı. Bence adet gününü bekle adet olmazsan tekrtr test yap. İnşallah hayirlisiyla vardır bebiş :)

Ben doktor muayenesi oldum, doktor hamile olabilirsin dedi rahim duvarim kalinmis yumurtlama donemi geçmiş olmasına ragmen .Ama kanda çıkmadi maalesef birşey, bugun altı gün var benim de adetime test yaptım onlarda olumsuz, ancak burdan araştırdığım kadarıyla bu işin pek ortası yok kimisinde erkenden çıkmış kimisinde adet gününde bile çıkmamış, bu sebeple en sağlıklısi adet gününü beklemek

İnşallah olmam ya bugün böyle olunca bütün moralim sıfıra düştü
Sende var mı canım bir değişiklik belirti falan. Ama doktorun birşey dememesi daha iyi olmuş inan ben hamile olduğumu düşündüm çünkü rahimde kalinlasmanin kötü hastalık ve yumurtlama dışında ki en büyük nedeni hamilelik olabilir, birde önceki gün kahverengi lekelenmem olmuştu , iyice inandım ama sonuçlar negatif çıkınca hiç anlam veremez oldum ne olduguna:110:

Bişey sorcam 6 gün varken böyle düşünüp stres yapmak yorucu olmuyor mu. 6 gün varsa zaten ilişkinin üzerinden kaç gün geçmiştir ki birkaç hücre alttan muayenede görünsün?? Sakin olun 7-8 gün bekleyin.

Bişey sorcam 6 gün varken böyle düşünüp stres yapmak yorucu olmuyor mu. 6 gün varsa zaten ilişkinin üzerinden kaç gün geçmiştir ki birkaç hücre alttan muayenede görünsün?? Sakin olun 7-8 gün bekleyin.
Sorun orda zaten tatlım, beklenti olunca merakta kalıyorsun hep

Ama bu negatif etkiler insanı kendine oyalanacak başka şeyler bulmalısın malum herkes yazıyor stres varsa bebek gelmiyor.
Oyle, oyle çok inanılmaz sıkıcı birşey zaten düşünüp durmak, ben oluruna bırakmak istiyorum ama bu ay garip işler olunca sardım böyle, yoksa halimiz hal değil zaten :KK54:

Back