• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız sorum var

adaakayyaaat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
9
0
6
Kızlar benim sütyenlerimin hep ön kap kısmı oluyor tam ama arka kısmı sırtıma gelmiyor yada dar geliyor hep arkasını genişletiyorum sizde mi arkasını genişleterek kullanıyorsunuz ya da aldığınız sütyende sırt problemi yaşıyor musunuz benle paylaşırmışsınız

Kızlar benim sütyenlerimin hep ön kap kısmı oluyor tam ama arka kısmı sırtıma gelmiyor yada dar geliyor hep arkasını genişletiyorum sizde mi arkasını genişleterek kullanıyorsunuz ya da aldığınız sütyende sırt problemi yaşıyor musunuz benle paylaşırmışsınız
Yo benim gayet önüde arkasıda tam oluyo

Sirtiniz belki daha genismi diye dusundum ama yanlis bisede demek istemem bir beden ustunu alsaniz biraz bol olur ama en azindan dirtiniz rahat olur 🤗

hep sutyen olcumuzu dogru bilmemekten kaynaklaniyor bu sorun. İnternetten bakabilirsiniz dogru sutyen olcunuze. Sirt cevreniz sutyen olcusunu (75-80 gibi), a,b,c yazan ise gogus buyuklugunu belirtir.

Siz bedeninize göre küçük alıyorsunuz muhtemelen sütyeninizi. Ben mesela 75 C takıyorum. 75 36 bedene denk geliyor. C ise kup ı penti gibi bir mağazaya giderseniz ücretsiz ölçü alıp size doğru ölçünüzü söylüyorlar, hatta gögüs tipinize göre sütyende öneriyolar. Benim iki gögsümün arası ayrıktır mesela onu daha yakın ve dik gösterecek model öneriyorlar.

Bende değil ama annemde de aynı sorun vardı. Kiloluydu, sırtı genişti ama göğüsleri küçüktü. Kendi ölçülerine göre sutyen bulması imkansızdı. O da hep sırt kısmını genişletirdi. Tuhafiyecilerde takım halince kanca ve kopça satılıyordu lastikli. Onlardan alır dikerdi tüm sutyenlerine.

Back
X