• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bakar mısınız?şaşkınım 🙄

simge43

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
531
64
18
36
Dün kan testi verdim 6 gun vardi ve erken test yaptim hic çizgi çıkmadı bugun 5 gun var az once test yaptim kaset idrar t ye dogru guderken 2 çizgi oluştu test mi bozuk dogru mu anlamdim size göstereyim dedim bu arada kan negatifti doktor daha adetine var belli olmaz dedi

Eklentiler

• 1000128055.jpg
    1000128055.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 62
  • 1000128056.jpg
    1000128056.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 62
Kan verdim dun cikmadi biliyirum eczane dede baska satılmıyor genelde bunu veriyorlar ama bozuk iki tane aldim ikisinide yaotim onda da hic cizgi yok

Dün kan testi verdim 6 gun vardi ve erken test yaptim hic çizgi çıkmadı bugun 5 gun var az once test yaptim kaset idrar t ye dogru guderken 2 çizgi oluştu test mi bozuk dogru mu anlamdim size göstereyim dedim bu arada kan negatifti doktor daha adetine var belli olmaz dedi
Test bozuk gibi duruyor artimed inanma ben hamileydim bana negatif verdi erken gebelikte ise hamile değildim pozitif verdi asla alma o markayı

Çok idrar damlatmışsınız test bozuk çıkmış. 3 damladan fazla damlatmayın.

2 gün daha bekleyip tekrar test yapın erken gebelik testi yapın

Sonra yaptim boyle cikti

Eklentiler

• 1000128089.jpg
    1000128089.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 44
Adetten 4 gün önce benim kanda negatifti, gecikmenin 4.günü pozitif çıktı yani demem o ki bekleyin

Moralini bozmak istemem ama testte çizgi yok. Zaten tam kırmızılık ilerlerken çekmişssin daha dağılmamış bile. Kanda da çıkmadıysa zaten sonuç belli .

Moralini bozmak istemem ama testte çizgi yok. Zaten tam kırmızılık ilerlerken çekmişssin daha dağılmamış bile. Kanda da çıkmadıysa zaten sonuç belli .
Aslinda 10 dakika sonra cektim testi yaptiktan sonra zaten sonra tekrarladim attim hic cizgi cikmadi bu bozuktu yada idarr cok geldi

Back