Kizlar bakar misiniz lutfen🙏

Mavi mavi1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
344
141
103
36
Herkese merhaba kizlar. 33+4 gunluk dogum yaptim kronolojik4 aylik duzeltilmis 2 bucuk aylik kizim var. Yuz ustu durunca Kafasini falan tutabiliyo cok sukur bakiyo bazen gulumsuyo. Bugun kayinvalidem ayagini basmadigini soyledi acikcasi daha once hic bastirmamistim bende. O da simdiye dik basmasi lazimdi niye basmiyo vs vs dedi. Bastirinca basmayip ayaklarini cekiyo. Bende zayen bayan panik oldugum.icin inanilmaz evham yaptim ve korktum. Biliyorum her bebek bir olmaz ama sizin bebekler ne zaman basti ayaklarini. Dr a hafta ici goturucem.insaallah🙏🙏🙏💕💙💙💙

Korkulacak birşey yok bunda . Benim bebeğim de 33 haftalık doğdu gelişimi 32 de kalmıştı.. onların gelişimi kendi ayına göre ilerliyor.. Evet doğduğu için 4 aylık diyoruz ama aslında gelişim doğacakları aya göre ki benim tanıdığım zamanında ve 4 buçuk kilo doğdu yürümeye başlayana kadar basmıyordu ayaklaırının üzerine.. her çoccuğun gelişimi farklıdır..

Panik yapma bence her çocuk farklıdır
Benim kuzenimin ikizleri vardı mesela. Biri 10 aylıkken yürümeye başladı digeri 17 aylıkken yürüdü. Oturmaya da 9 aydan sonra başlamıştı. O yüzden rahat ol insallah bide daha çok küçük bebeğin yaa ne basması benimki de 9 aylık ne emekliyor ne kendi oturabiliyor anca destekli. Her cocuk farklıdır stres yapma insallah kaynananin dedigine de takılma herkes birşey der durur..

Ay ne bileyim yaaa kendi kendime aradtirma yapip duruyorum.surekli endiselendim cok. Basmasi lazim niye basmiyo deyince.

Ya basması icin çok erken daha canım . 6 aylık falan olsun hele bi ozaman başlarlar basmalara sıkıntı yapma inşallah. Ben normal günümde doğum yaptm erken degil ama gene de benimki bile basmiyo canı istemiyo daha dogrusu. Ayaklarını havaya kaldiriyo 😂

Ay ne bileyim yaaa kendi kendime aradtirma yapip duruyorum.surekli endiselendim cok. Basmasi lazim niye basmiyo deyince.
Aman kz bıraksana büyükler herşeyi çok iyi bilirler bilmion mu ? 😁 Doktor bile bir sorun olmadıgın söyleyecek görürsün.. nettin araştırma birşey gözünü seveyim.. nette iyi bir durum ama kötü de olabilir deyip daha çok kafa karıştırıyorlar.

Ya basması icin çok erken daha canım . 6 aylık falan olsun hele bi ozaman başlarlar basmalara sıkıntı yapma inşallah. Ben normal günümde doğum yaptm erken degil ama gene de benimki bile basmiyo canı istemiyo daha dogrusu. Ayaklarını havaya kaldiriyo 😂
Kaynanam.oyle deyince korktum basmali.diye. tecrubeli olanlarin fikrini sorayim dedim

Aman kz bıraksana büyükler herşeyi çok iyi bilirler bilmion mu ? 😁 Doktor bile bir sorun olmadıgın söyleyecek görürsün.. nettin araştırma birşey gözünü seveyim.. nette iyi bir durum ama kötü de olabilir deyip daha çok kafa karıştırıyorlar.
Hemde nasul kafam corba su anda. Pandemiden dolayi dr sira fln alinamiyo ozelde de dr yok uf uf

Hemde nasul kafam corba su anda. Pandemiden dolayi dr sira fln alinamiyo ozelde de dr yok uf uf
Sen ilkönce sakin ol.. 🤗 Sonra hangi tarhte varsa randevu onu al.. bebeğine stresin geçiyor canım sakin kal

Herkese merhaba kizlar. 33+4 gunluk dogum yaptim kronolojik4 aylik duzeltilmis 2 bucuk aylik kizim var. Yuz ustu durunca Kafasini falan tutabiliyo cok sukur bakiyo bazen gulumsuyo. Bugun kayinvalidem ayagini basmadigini soyledi acikcasi daha once hic bastirmamistim bende. O da simdiye dik basmasi lazimdi niye basmiyo vs vs dedi. Bastirinca basmayip ayaklarini cekiyo. Bende zayen bayan panik oldugum.icin inanilmaz evham yaptim ve korktum. Biliyorum her bebek bir olmaz ama sizin bebekler ne zaman basti ayaklarini. Dr a hafta ici goturucem.insaallah🙏🙏🙏💕💙💙💙
HAyır ya korkma benim oğlan 7 ayında bastı

Benim kızım 33+5 'te doğdu kronolojik 13.5 aylık düzeltilmiş 1 yaşında hala basıp siralamiyor bile bence çok erken çocuğunuzun basmamasi

Mutluluktan ayaklari yere basmiyor.deseydin ya kuzum

Bebeğinizi 2buçuk aylık olarak hesaplayın. Bebekler ilk doğdukları anda rwfleks olarak ayaklarının üstüne basarlar. Sonra bu refleks kaybolur en geç 5.aydan sonra tekrar bilinçli olarak basmaya başlarlar.kızımda da ben korkmuştum 4aylık basmıyor diye doktorumuz böyle açıklamıstı 15 gün sonra basmaya başladı Korkulacak bişe olduğunu düşünmüyorum ben

Back