T trncck Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2024 5 0 31 9 Aralık 2024 Konu Sahibi trncck #2 Kızlar merhaba. Kaset miratech testi açtıktan sonra gördüm. Hamile miyim
Bubo 🧸 Pro Üye 15 Şubat 2018 2.571 8.711 9 Aralık 2024 Konu Sahibi trncck #3 Malesef.. O cizgi testin baslangic yeri.. Yani ikinci, pozitifligi gosteren cizgi degil.
CinnamonQueen N'oublie pas d'où tu viens. Kayıtlı Üye 17 Mart 2012 5.311 1.477 9 Aralık 2024 Konu Sahibi trncck #4 Merhaba, bu testlerde genel olarak vardır zaten. Kontrol penceresi kısmında ikinci çizgi görmediğiniz sürece gebelik yoktur
Merhaba, bu testlerde genel olarak vardır zaten. Kontrol penceresi kısmında ikinci çizgi görmediğiniz sürece gebelik yoktur
T trncck Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2024 5 0 31 9 Aralık 2024 Konu Sahibi trncck #5 CinnamonQueen .!.: Merhaba, bu testlerde genel olarak vardır zaten. Kontrol penceresi kısmında ikinci çizgi görmediğiniz sürece gebelik yoktur Genişletmek için tıkla... Ben bakıyorum diğer gebelik testlerine de. İlk defa görüyorum. Defalarca da yaptım test ama
CinnamonQueen .!.: Merhaba, bu testlerde genel olarak vardır zaten. Kontrol penceresi kısmında ikinci çizgi görmediğiniz sürece gebelik yoktur Genişletmek için tıkla... Ben bakıyorum diğer gebelik testlerine de. İlk defa görüyorum. Defalarca da yaptım test ama
T trncck Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2024 5 0 31 9 Aralık 2024 Konu Sahibi trncck #6 Bubo .!.: Malesef.. O cizgi testin baslangic yeri.. Yani ikinci, pozitifligi gosteren cizgi degil. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Bubo .!.: Malesef.. O cizgi testin baslangic yeri.. Yani ikinci, pozitifligi gosteren cizgi degil. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
CinnamonQueen N'oublie pas d'où tu viens. Kayıtlı Üye 17 Mart 2012 5.311 1.477 9 Aralık 2024 Konu Sahibi trncck #7 trncck .!.: Ben bakıyorum diğer gebelik testlerine de. İlk defa görüyorum. Defalarca da yaptım test ama Genişletmek için tıkla... Yok maalesef degil, cogu markada var bu
trncck .!.: Ben bakıyorum diğer gebelik testlerine de. İlk defa görüyorum. Defalarca da yaptım test ama Genişletmek için tıkla... Yok maalesef degil, cogu markada var bu
T trncck Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2024 5 0 31 9 Aralık 2024 Konu Sahibi trncck #8 Teşekkür ederim CinnamonQueen .!.: Yok maalesef degil, cogu markada var bu Genişletmek için tıkla...