Kızlar bakar mısınız hamile miyim

munurdil1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
68
8
1
Kızlar bütün doğurganlık günlerini değerlendirdim adetime de takvime göre 4 gün falan var ben dayanamadım akşam saatlerinde bu testi yaptım ama önceden bembeyazken bir dakika içinde bu çizgiyi gördüm adete yakın da bu olur mu yoksa sizce gebemiyim

Eklentiler

• IMG_20250422_192801.webp
    IMG_20250422_192801.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar bütün doğurganlık günlerini değerlendirdim adetime de takvime göre 4 gün falan var ben dayanamadım akşam saatlerinde bu testi yaptım ama önceden bembeyazken bir dakika içinde bu çizgiyi gördüm adete yakın da bu olur mu yoksa sizce gebemiyim
Sabah ilk idrar olmadığı için bir de adetime daha olduğu için mi sizce böyle silik siz de görüyor musunuz

Canım testin pozitif, 🥰🥰🥰🥰

Bu sanıyorum awoxun testi eğer öyleyse muhtemelen hamilesiniz hiç yanıldığını görmedim duymadım kuruma bile çıkarmaz

Bu sanıyorum awoxun testi eğer öyleyse muhtemelen hamilesiniz hiç yanıldığını görmedim duymadım kuruma bile çıkarmaz
Evet awox marka çok sağol çok teşekkür ederim inşallah gebeyimdir kızlar 1 2 gün içinde kan vermeyi düşünüyorum öyle yapayım değil mi

Merhaba çok yüksek ihtimal hamilesiniiz 🥰 regl gibi kasılmalar oluyor hamilelik başlangıcında da çok normal. Hatta çoğu kişi regl olcam zannedip hamile olduğunu öğreniyor belirtiler çok benziyor.

Merhaba çok yüksek ihtimal hamilesiniiz 🥰 regl gibi kasılmalar oluyor hamilelik başlangıcında da çok normal. Hatta çoğu kişi regl olcam zannedip hamile olduğunu öğreniyor belirtiler çok benziyor.
Ay inşallah çok teşekkür ederim yorumlarınız için Allah razı olsun 🥲❣️

Evet awox marka çok sağol çok teşekkür ederim inşallah gebeyimdir kızlar 1 2 gün içinde kan vermeyi düşünüyorum öyle yapayım değil mi
İyi olur hem yükselmiş olur hcg takibine gerek kalmaz bile belki güzel haberler alıp bizlerede verin inşallah 🙏🏻

İyi olur hem yükselmiş olur hcg takibine gerek kalmaz bile belki güzel haberler alıp bizlerede verin inşallah 🙏🏻
İnşallah şimdi yine awox marka test aldım sabah ilk idrarla tekrar deniycem daha sonra adet gecikmesini bekleyip kan vermeyi düşünüyorum 4 gün kaldı adetime zaten

Eki Görüntüle 3581301 aşırı silik bi çizgi görüyorum ben testte ama bu gece felaket fazla tuvalete çıktım idrarım da çok açık renkliydi ondan mı çok silik acaba
Etkisi olur ama şu awoxun yanılttığı insan pek yok bende bunu kullanıyorum negatifse negatif kuruma bile çıkmıyor. Ayrıca beta iki günde bir artıyor içtiğiniz şeylerin etkisini bırakın her gün böyle yapınca tam koyulaşma görmemek normal

Back
X