• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bakar mısınız bu test bozuk mu?

heraa2035

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
535
184
18
33
Kızlaar bunu sabah yaptm adetime 1_ 3 gun var test bozuk olablr mi? Normalde daha kırmızı 2. Cizgi ama buraya yuklemek için baya kuculttum:) sonra testi salladım biraz 2.si hafiften silikleşti belli ama cok yakından bakınca golge gibi kan testne de korkuyorum daha once cok net poztfti kanda negatf ckmştı bole olan var mı

Eklentiler

• 20160721_081621-2-1-1.jpg
    20160721_081621-2-1-1.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 179
Kızlaar bunu sabah yaptm adetime 1_ 3 gun var test bozuk olablr mi? Normalde daha kırmızı 2. Cizgi ama buraya yuklemek için baya kuculttum:) sonra testi salladım biraz 2.si hafiften silikleşti belli ama cok yakından bakınca golge gibi kan testne de korkuyorum daha once cok net poztfti kanda negatf ckmştı bole olan var mı

Net bir şey söylemek pek mümkün değil gibi, regl tarihini beklesen daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bıtane daha test yap canım bıraz daglmıs kan testı ber olmasa kanda belı oluo reglıden 1 hafta once benım testw bole olmustu kanda cıkmıstı

Oncelkle cvp verdğin için tsk ederim normalde daha pembe ama buraya yuklemek için baya oynadm ondan boyle cıkmış beklemek ahh cok zor:)

Bilmez miyim beklemek çok çok zor. Ama anneler sabırlı olur ;) öyle düşünmeye çalışalım. Yarın sabah ilk idrarla bir test daha yap istersen

Bıtane daha test yap canım bıraz daglmıs kan testı ber olmasa kanda belı oluo reglıden 1 hafta once benım testw bole olmustu kanda cıkmıstı
Kan için 1 2 gun beklym dedm sol kasıgımda agrı var heycan yaptm dha oncede aynısını yasamstm hhayrlısı inş

Uzaktan bakıldığında hafif var gibi canm ama net bişey diyemiyo imkanın varsa kan testi yaptır derim

Uzaktan bakıldığında hafif var gibi canm ama net bişey diyemiyo imkanın varsa kan testi yaptır derim
Normalde dha pembe ama ben fottoyu yuklemye calışırken kestm biçtm bole cıktı:) gecen ay cift cizgi poztfti sevndm o kdr ama kanda negatf cıktı korkuyorm kan vermye :(

Net bir şey söylemek pek mümkün değil gibi, regl tarihini beklesen daha iyi olur diye düşünüyorum.
Mrb bunu az once yaptm resmi yuklemek için baya kestm o yuzden golge gbi duruyo ama elmde bariz pembe bi 2. Cizgi var bide ben dun agrı kesici içtm hamle değilm diye midem ekşio su an korkum var nabsam bilemedm

Eklentiler

• 20160722_154512-1-1-1.jpg
    20160722_154512-1-1-1.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 82
Test pozitif görünüyor hayırlı olsun da ağrı kesici nie ictiniz dunde pozitif demissiniz testlere inanmak yerine ağrı kesici almanız olmamış umarım birşey olmaz Allah gönlüne göre versin. Birde parol veya minoset ictiysen Allah in izniyle birşey olmaz

Test pozitif görünüyor hayırlı olsun da ağrı kesici nie ictiniz dunde pozitif demissiniz testlere inanmak yerine ağrı kesici almanız olmamış umarım birşey olmaz Allah gönlüne göre versin. Birde parol veya minoset ictiysen Allah in izniyle birşey olmaz
Pardon dun yazmşm 2 gun once içmştm ford apranaks içtm bde baya sert bi ilaç annmde kızdı nolursa olsun niye içiosun die cok baasım agrmştı bilemedm inş bşi olmaz :( bu testide smdi yaptm inş poztftr inş bişi de olmaz :(

Pardon dun yazmşm 2 gun once içmştm ford apranaks içtm bde baya sert bi ilaç annmde kızdı nolursa olsun niye içiosun die cok baasım agrmştı bilemedm inş bşi olmaz :KK43: bu testide smdi yaptm inş poztftr inş bişi de olmaz :KK43:
Sürekli düşünme Allah in izniyle birşey olmaz inşallah :)) bence kan ver gidip güzel düşün güzel olsun ;)

Kan testi negatf cktı soktaayım su an bariz 2.czgi var neden boyle oldu ki ya of

maalesef çok kişinin başına geliyor bu durum :( o yüzden sabırlı davranmak ve regl gününün geçmesini beklemek en doğrusu ama beklemesi de çok zor işte.
hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da bir ay daha bekleyelim bakalım.

maalesef çok kişinin başına geliyor bu durum :KK43: o yüzden sabırlı davranmak ve regl gününün geçmesini beklemek en doğrusu ama beklemesi de çok zor işte.
hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da bir ay daha bekleyelim bakalım.
Kasıgımda batma var ilginç şaşrdm yarın ilk idrrla bidaa yapayım testi dyorum inş dha koyu cıkar da kanda hata vardr arastrdm oyle olan kişiler olmuş farklı merkezde bida kan testi yaptırın diolar hayrlısı

Back