Kızlar bakar mısınız ailevi bir konu

bilgici889

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
19
2
36
23
kızlar selam bir arkadaşımdaydım bugün eşinin içtiğinden şüpheleniyor gözleri kıpkırmızı oluyomuş kaynakta sanayide felan da çalışmıyor resmi bi kurumda çalışıyo şüphelendiği için ceplerine baktı ve göğüs kısmındaki cebinden bu türün gibi şey çıktı acaba bu ne sigara içi mi dökülmüş ben bilen varmı diye sormak istedim sizlere. Ama yanlış bir konu açtıysam kusura bakmayın lütfen

Eklentiler

• 1000249710.webp
    1000249710.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 299
Ayol hiç mi sigara görmediniz klasik sigaranın tütünü işte dökülmüş cebe

Ben bilmem ama sigara içi dökülmüş gibi duruyor. Şüpheleri varsa takip etmeye devam etsin. Asıl soru eğer şüphesi doğru ise ne yapmayı düşünüyor ?

Sigara paketi olan cebinde çıkmamış montların içinde olan cepte çıkmış sigara kullanmadığım için bilemedim 😀😀
Diğer belirtileri siz bilirsiniz ama sigara kullanan biri olarak ben de bu gördüğümüzün klasik anam babam usulü sigara tütünü olduğunu biliyorum 🫠

Yaksın kokusuna baksın tütün mü değil mi anlar ama tütün değil bence kenevire benziyor içiyorsa üstüne mutlaka kokusu sinerdi mahallede içenleri anlıyorum ben kokudan

kızlar selam bir arkadaşımdaydım bugün eşinin içtiğinden şüpheleniyor gözleri kıpkırmızı oluyomuş kaynakta sanayide felan da çalışmıyor resmi bi kurumda çalışıyo şüphelendiği için ceplerine baktı ve göğüs kısmındaki cebinden bu türün gibi şey çıktı acaba bu ne sigara içi mi dökülmüş ben bilen varmı diye sormak istedim sizlere. Ama yanlış bir konu açtıysam kusura bakmayın lütfen
normal sigara tütünü bu gözleri kırmızı olma sebebi saçma olabilir ama alerjen olabilir mi ? illa cokta kafaya takıyorsa haraketlerinide gözlemesin içen illa belli eder

ş
Merhaba sigara kullanmıyorum ama bu sigara tütününe benziyor annem sigara içiyor sık sık ceplerine dökülüyor ordan biliyorum görüntüsünü ,k*nevir olsa farklı görünür zaten kokusundan anlarsın ağır mide bulandırıcı bir odunsu kokusu oluyor sokaklarda içenlerden bilyorum. Gözleri kızarık ise sormak lazım bişeye alerji olmuş olabilir ama k*nevirden şüphe ediyosanız , kusma , sürekli gülme saçma sapan haller varsa ordan belli edebilir. Direk kırmızı gözler sadece belirti vermez sık içenler kusar yan etki gösterir ..

Yaksın kokusuna baksın tütün mü değil mi anlar ama tütün değil bence kenevire benziyor içiyorsa üstüne mutlaka kokusu sinerdi mahallede içenleri anlıyorum ben kokudan
Kenevire nasıl benzettiniz o daha farklı olmuyor mu bence sigara tütünü yada bende sorun var

Koklasanız tütün kokusunu alırdınız zaten Buralara kadar geldi koku.

Back
X