Kızlar bakabilir misiniz

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.234
345
26
Sizce bu akşam pik olur mu ? Tekli eklediğim bugünün

Eklentiler

• IMG_0919.jpeg
    IMG_0919.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 48
  • image.jpg
    image.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 46
Ya kızlar bakıyorsunuz bari bi fikir verin
Canım benim şu anda yumurtamız çatlar ya da çatlayamazdı yarın ya da öbür gün diyemeyiz sen ovülasyon testine devam et zaten ikisinin koyu çizgi olduğunu gördüğünde yumurtan çatlamış demektir o günü değerlendir İnşallah sağlıklı gebelik haberini alırsın

Canım bugünle birlikte 3 günü iyi değerlendir ben öyle yaptım işe yaradı galiba
Canım testlerim bu şekilde ama dün doktora gittiğimde doktor yumurtan yok dedi acaba çatladı da doktor görmemiş olabilir mi

Eklentiler

• photo-output.jpeg
    photo-output.jpeg
    135,1 KB · Görüntüleme: 21
Canim yumurtlama olmadan 1 gun once ve yumurlama dahim 3 gunu ard arda degerlendir ☺️

Canim yumurtlama olmadan 1 gun once ve yumurlama dahim 3 gunu ard arda degerlendir ☺️
Ya bana doktor yumurtlama yok dedi ama ayın 14ünde yumurtlama pik olmak üzereydi hatta öğlen pik oldu da ben mi görmedim diye düşündüm aklım çok karıştı

Sen pik gorduysen yap canim gormediysen de yap baktin cizgi koyulasti siliklesene kadar devam gerisini Allah’a birak sen elinden geleni yapiyosun sonucta

Ya bana doktor yumurtlama yok dedi ama ayın 14ünde yumurtlama pik olmak üzereydi hatta öğlen pik oldu da ben mi görmedim diye düşündüm aklım çok karıştı
Bazen regl duzensizlillerinde yumurta olusmayabiliyormus öyle duymuştum ama net bilmiyorum bir doktora sormakta fayda var. Ornegin 35 gunun uzerindeki dongude olusmayabiliyormus ya da 21 gunun altinda falan

X