Merhaba arkadaşlar.. Haziranın 7 si itibariyle klomene başladım. Ayın 14 ünde kontrol için gittiğimde yani bir hafta sonra doktor 14 mm sağda oluşmuş bir tane diğeri pek gelişmemiş dedi ve ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu, (aslında bu ay iğne vurmayacam dedi ama sanırım yumurta pek gelişmediği için vurdu iğneyi, hiç de sormadım niye vurdunuz diye çünkü az çok okuyodum vurulması normal biliyorum ama çok gelişmemiş diyince üzüldüğümden heralde öyle ne yaparsa tamam diyecek moddaydım) neyse sonra 3 günü belirten bir birliktelik tarihi verdi, yani sonuç olarak bu ayın 5 inde yada 6 sında adet olmam lazım, 2 gün önce lekelenme tarzında kanamam olunca tamam dedim gördük kırmızıyı diye adet oldum sandım, dün de bugün de azar azar kanamam oldu normal adet gibi değil yani, ve bugün bitti gibi, ilk defa böyle bişey yaşadım, normal adetimde ilk gün az gelir 2.günde başlar çoğalmaya, bu sefer ki bi tuhaf oldu, bugün hiç yoktu hemen hemen,.. acaba diyorum kist mi oluştu, çünkü lekelenmeyi görünce test yapayım dedim negatifti, demem o ki bu tur bişey yaşayıp idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var mı ve tabi bu yukarıda anlattıklarımı yaşayan,, bu gördüğüm üstüne görme olabilir miiiiii? yoksa kiste mi dönüştü yumurtalar,,,:26:
Kusura bakmayın uzun oldu sanırım